21. lokakuuta 2012

Pakkaspäivä

Siitä huolimatta, että nukuin viime yönä viisitoista tuntia, niin heräsin jo puolen päivän seutuun. Ja se oli onni se! Mieletön aamu. Tai aamupäivä. Tai päivä, heh. Pääasia, että ehdin kuitenkin pihalle. Heti herättyäni kiskoin vaatteet niskaan ja juoksin kameran kanssa rantaan. Sieltä paluun jälkeen tehtiin vielä parin tunnin kävelyreissu, sekin kameran kanssa.

Nämä on just niitä päiviä, jotka harmittaisi niin paljon menettää nukkumalla! Taidan heivata pimennysverhoni jonnekin kuuseen. Mihin sitä unta tarvitsee, jos auringosta saa energiaa monta kertaa enemmän?









12 kommenttia:

  1. O_O Aivan ihania kuvia! Tulis tännekin jo kuura ja talvi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida! Minä en niin sitä talvea odota, mutta aurinkoiset kuura-aamut on kyllä aivan superkauniita! :)Ja toisaalta, mieluummin talvi kuin loskasäät.

      Poista
  2. Oi hitsi miten ihania maisemia ja loistavia kuvia!

    VastaaPoista
  3. Taas aivan ihania kuvia! Täällä etelämmässä ei vielä tuollaisia päiviä olekaan ollut.
    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Eiköhän niitä sinnekin tule kun maltat odotella...

      Poista
  4. Oi vitsit, ihan mielettömän ihania kuvia! Tässähän alkaa jo kaipaamaan talvea, lunta ja sen sellaista. Aamukuuraa ja liukkaita teitä, varsinkin, kun kaunein ruska on ohi ja lehdistä alkaa muodostua sellaisia ruskeita möykkyjä, jotka tosin sateen jälkeen tuoksuvat loistavasti syksylle. Kyllä se lumi saa tänne eteläänkin joskus marraskuun puolivälissä hiipiä.

    Erityisesti nuo maisemakuvat vakuuttivat minut siitä, että talvessa tosiaan on sitä jotakin. Laiturikuvakin on ♥

    Pimennysverho on näin syystalvella täysin turha, koska aurinko laskee itsestään jo aikaisin ja nousee myöhään. Kyllä siinä välissä ehtii ne "solid eight hoursit" nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää alkutalvi ja sen pakkasaamut on kyllä jotain niin kaunista. Itse asiassa lauantai oli yksi kauneimmista päivistä koskaan! Nimenomaan tykkään tuosta kuurasta. Kaunista harmaata!

      Ääh, minä tarvin sitä pimennysverhoa, koska teen yötyötä ja meen siis nukkumaan siinä aamuseitsemältä. Niin mielelläni näkisin tosiaan ne muutamat auringonsäteet, mutta kun se keskeyttäis unen just ikävästi ja sitten en jaksais. Onneksi välillä nukkuu huonosti muutenkin ja on sama nousta jo näin puolen päivän aikaan... :D

      Poista
  5. no, komppaan kaikkia aiempia: uskomattoman kauniita kuvia! vau.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!