5. helmikuuta 2013

Panoraamatestailua


Minulle tuli keväällä tämän koneen mukana Photoshop Elements ja opettelin lopultakin sen käyttöä niin, että tein lopultakin elämäni ensimmäisen panoraaman. Tuo on siis koottu paristakymmenestä yksittäisestä kuvasta ja onnistuikin tosi hyvin! Sisältöä ja sommitteluahan tuo kuva ei ole nähnytkään, mutta ihan vain testinä siis tämän tein. Ensi kerralla toivottavasti sitten vähän järkevämpää matskua tästä aiheesta. Otin kuitenkin myös muutaman muunkin kuvan, kun nyt kameran lenkille raahasin.



Nyt myönnän, että oon tosi väsyny ja meinasin jo skipata koko postauksen. Siksi kuvat on muokattukin sen kummempia ajattelematta ja vähän sinne päin. Oon nimittäin tehny hulluna töitä ja nähny vielä siinä ohessa kavereita ja tänään oli jo pakko tiskatakin, kun astiat loppu kesken. Mutta minua alkoi jo itseänikin ärsyttää tämä hiljaisuus täällä blogissa. Onneksi huomisen jälkeen tiedossa on reilusti vapaapäiviä, voisin harkita sitten jotain Päivä kuvina -postausta! Lisäksi minulla on yksi toinenkin idea mielessä.. Ja siihen päälle vielä toivottavasti useampi extemporee -kuvausreissu...

Nyt heitän aivot narikkaan, katon hetken televisiota ja painun sitten peiton alle. Loppuun tosin vielä pakko heittää minikuvagalleria aiheesta Batman kiipeilee.



2 kommenttia:

  1. Onko Batman laihtunut vai onko photoshoppailtu??
    Taidan tuoda ensi viikolla säkillisen koiranmakkaraa. Terveisiä räksy-Terriltä ja sylikoira-Junnulta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!