14. maaliskuuta 2014

Retkivideo

Käytiin keskiviikkona poikien kanssa yhdistetyllä makkaranpaisto- ja valokuvausretkellä Kiimingissä Koitelinkoskilla. Alku oli vähän haastava, ei meinattu päästä lähtemään millään kaiken maailman muuttujien vuoksi, mutta sitten onnistui. Paikan päällä todettiin, että halkovaja oli tyhjä, joten Ville lähti vielä huoltsikalle ostamaan kassillisen puita. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Saatiin makkarat paistettua ja mahat täyteen. 



Musiikki: Sigur Rós - Hoppípolla

Joko siellä on tehty kevätretkiä makkaranpaiston merkeissä? Mikäli ei, niin nyt kamppeet niskaan ja makkaran ostoon!

5 kommenttia:

  1. Hei en kestä miten ihana video!!! Tätä katsoessa ois voinu vaan itkee sitä, miten ihanaa ja onnellista elämä on. Makaan yksin Noron kourissa sängyssä, mutta tätä videota katsellessa tunsin itseni maailman onnellisimmaksi ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin jäljestä luettuna, niin tuon kommentin vois kyllä ottaa kettuiluna, mutta sitä se ei ollut :D vaan ihan puhdas rakkaudentunnustus videollesi. Ja ehkä vähän keväällekkin :)

      Poista
    2. Voii, en kyllä yhtään ottanut kettuiluna, vaan ajattelin, että maailman ihanin kommentti! Huippua, jos näinki mitätön asia saa norot taka-alalle!! Hurjasti paljon paranemisia sinne, jospa tää video sitten nopeuttais tervehtymistä! ❤

      Poista
  2. Ja Batmankin selviytyi kuivin turkein (joten Batmanin mielestä reissu surkein...). Tänään syötiin nuotiomakkarat rajavyöhykkeen tuntumassa, 35 km Vienan hiihtoa (=tasatyöntöä jäisellä suksimelkeinuralla). Hyvä keikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pidettiin visusti remmissä... Oli sen verran vaarallisen näkönen koski. Siellä on sentään lunta, täällä ei.

      Poista

Kiitos kommentistasi!