11. huhtikuuta 2011

Asiaton

Tulin tänään niin iloiseksi, kun sain Facebookissa kutsun POSiTive-IT -tapahtumaan, jonka ideana on levittää post it -lapuille kirjotettuja kohteliaisuuksia erilaisiin paikkoihin, joissa ne ilahduttavat ihmisiä. Aloitin heti, ja jätin jo kaksi lappua! Pienestä se ihminen tulee iloiseksi...


Eilen käytiin äidin ja isän kanssa Rakenna, sisusta, asu -messuilla ja kyllä kannatti, näin nimittäin Remontti-Reiskan! Siinä jos jossain on miesten mies! Oma Remppa-Reiska suosikkini löytyy täältä! Äiti osti minulle myös yhen aivan loistavan jutun, mutta koska unohdin sen olemassaolon ihan totaalisesti vielä äsken, niin esittelen sen myöhemmin. Jos muistan siis. Kävin eilen extemporee-reissun kotona hakee äitiltä auton, että pääsen huomenna taas eläinlääkärille. Batman vaikuttaa toipuneen hienosti, noin niinkuin käyttäytymiseen katsoen. Se ronkkuu taas rapsutuksia melkein yhtä lailla kuin ennenkin. Ja terrorisoi kissaa. Mutta joo'op, katsellaan huomenna mitä mieltä se lääkäri on.



Sitten aattelin, että voin nyt laittaa nahkasaappaat, koska meen autolla töihin. Mut sitten kävi niin, että jouduin ottaa yhen valokuvauskeikan ja siellä piti seistä sohjossa. Sukat kastu, kiva. No mut hei, ei se mitään. Näitähän sattuu, kaikille. Ja kivempi vaan, että se kevät nyt tulee. Huomenna saatan laittaa kumpparit ihan kaiken varalta.

Ääh, nyt pitäis hakea halkoja ja lakata kynnet. Tuossa järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!