8. helmikuuta 2013

Normipäivä kuvina

Kuten lupailinkin, niin luvassa olisi nyt eilinen päivä kuvina. Tai ainakin melkein. En esimerkiksi kuvannut syömisiäni ollenkaan, koska ruuan kanssa ei leikitä! Ei vaan minusta ei tuntunut kovin järkevältä rakentaa kelvollisia kuvausolosuhteita ihan vain saadakseni muutaman päivän takaisen, mutta eilen uudestaan lämmitetyn kasviswokin ikuistettua.


Vaapaapäivä, mutta jouduin laittamaan kellon soimaan päivän muiden menojen vuoksi. Heräsin kuitenkin hyvissä ajoin ennen kelloa ja chillasin ensin sängyssä ja sitten sohvalla. Jääkaapin ovessa oli raivostuttava lappu. "Muista! Ei saa syödä aamupalaa." Aloin olla jo tosi nälkäinen ja kiukkuinen, mutta aamulenkille vaan! Kävelin jäätä myöten tuohon läheisen saareen, jossa en ollutkaan käynyt ennen. Melkoinen viidakko...


Sitten sen verran meikkiä tuohon väsyneeseen naamaan, että kehtaa liikkua julkisilla paikoilla. Voin muuten kertoa, että en pitänyt itseäni mitenkään aamupalaihmisenä. Oon aina ollut huono aamusyöjä (paitsi hotelliaamiaisilla), mutta en kuvitellut, että täysi syömättömyys olisi tämmöinen ongelma. Heikotti, huimasi, suututti ja melekein jo itketti. Ja näytin normaaliakin väsyneemmältä. Ja sitten siihen aamupalankiellon syyhyn.


Tämä kuva nyt on otettu vähän myöhemmin illalla, kun kotiuduin reissuiltani ja olin näköjään jo pessyt edellisen kuvan meikit. Hehe.. Mutta kuitenkin, kävin siis verikokeessa, jota varten piti paastota 12 tuntia. Never ever again.Tai no, kyllähän tuo varmasti vielä joskus eteen tulee, mutta voin kertoa, että neuloilla tökkimiset ja muut labrahommat menee kyllä, mutta tuo paasto...

Kun sitten raahasin itseni kaupungille tuon verikokeen vuoksi, niin ajattelin käydä samalla reissulla sekä syömässä jotain hyvää ja Akateemisessa kirjakaupassa ostamassa Muumit ja Taikatalven. No, matkalla pysähdyin ensin Seppälässä, sitten Vero Modassa, sitten Ginalla ja lopulta oli lähteä jo taju, niin menin sitten Coffee Houseen aamupalalle.


Nämä kuvat tuli otettua ihan sattumalta, ei siis tätä postausta ajatellen. Raahasin toki järkkäriä laukussa, mutta en siihen koskenut. Sen sijaan napsin kuvia puhelimella peilin kautta, how professional... Mutta siis näitten takana on järkevä tarina. Me shoppailaan usein yhessä minun suosikkishoppausassistentti Jarkon kanssa. Lieviä hankaluuksia aiheuttaa tuo kahdensadan kilometrin välimatka meijän välillä, mutta onneksi on WhatsApp. Siellä kuvat ja viestit sinkoilee edestakaisin...

Näistä ostin kaksi viimeisintä, mutta tuo keskimmäisen kuvan sotilaspusero jäi kummittelemaan mieleen. Onneksi Jarkko ei tykännyt siitä kovin paljoa, niin saatoin jättää sen kauppaan, koska en oikeasti tarvitse tuollaista vaatetta.

Ja niin, se Muumit ja Taikatalvi oli Akateemisesta loppu, joten ostin sitten toisen muumikirjan. Sanoin, että no, luen sitten tätä siihen saakka, että löydän sen. Tässä vaiheessa myyjä mietti pari sekuntia ja kysyi, että olisinko siis ostanut kirjan lahjaksi. Haha, no en todellakaan, vaan itselleni!


Kotona odotti yllätys. Batman oli pitänyt omaa kivaa liian matalalle unohtuneiden Subway-kääreiden kanssa. Oli vähän nolo koira... Onneksi minulla oli siivouspäivä, joten en vetänyt kovin hirveitä kilareita. Ja sitä paitsi, oli ehkä oma moka jättää nuo roskat Batmanin ulottuville, kun ne olisi voinut viedä suoraan roskikseen...


Sitten siis pyykkäystä ja imurointia. Minun oli tarkoitus tehdä myös vähän enemmän, koska tänä iltana täällä on tuparit. Mutta no, ei aina voi jaksaa ja teen tänään hommat loppuun. Jos jaksan ja ehdin... Pitäisi nimittäin vielä käydä kampaajalla, kaupassa ja leipoakin vähän. Mutta jos palataan vielä siihen eiliseen.


Siivouksen jälkeen tosiaan keskityin kaikkeen muuhun kuin mihin olisi pitänyt. Testailin uusia luomivärejäni, otin Jarkolle kuvia uusista vaatteista ja iloitsin niiden mätsäämisestä pari viikkoa sitten ostettuihin kenkiin. Tosi tärkeää siis!

Totesin mm. että en edelleenkään osaa laittaa sitä luomiväriä ilman, että näytän hakatulta. Mikä kumma siinä on...


Iltapäivästä muokkailin sitten edellisen päivän kuvia ja päivitin blogia. Hääräsin Facebookissa ja tuijotin telkkaria. Lakkasin kynsiä ja harmi, että unohdin kuvata hulavannetreenin aivan kokonaan. Iltapalaksi söin karkkia ja joi jättikupillisen vihreää lemppariteetäni.  Sitten painun hampaitten pesun kautta sänkyyn, luin hetken uutta muumikirjaa ja nukahdin. Semmoinen vapaapäivä täällä, melko monipuolinen!

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo vanhanajan peili! Mulla on suunnitelmissa hankkia tuollainen omaan kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans ite tuosta mielettömän paljon, sillä on valtavasti tunnearvoakin, koska se on äidin vanha ja taitaa olla ukin (tai äidin ukin, en oo nyt ihan satavarma) tekemä.

      Poista
  2. Ihania kuvia! Ekaa kertaa blogissasi ja täytyy sanoa että juuri omanlaiseni tyyli!

    Voi ei, toi aamun syömättömyys on ihan hirveetä, ja vielä kun joutuu lähtemään pois kotoa! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukava kuulla, että oot tykänny, tulehan jatkossakin pyörähtämään! ;)

      Joo, onneksi tuommoisia verikokeita on niin harvoin! Ja oma mokahan se tavallaan oli, kun en malttamattomana ja mukavuudenhaluisena ottanut sitä kello kahdeksan aikaa muutaman aamun päähän vaan halusin ajan seuraavalle päivälle ja niin myöhään, että ehtisin nukkua rauhassa...

      Poista
  3. batman on aivan tintin näkönen tuossa kuvassa. kuin kaksois olento :) varsinkin kun on tuo "anna anteeksi" ilme :D niin ja heippa vain. eksyin sit pitkästä aikaa lukemaan sun tekstejä niin pitää lukea kaikki mistä on jääny paitsi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oiskohan pojat jotain sukua toisilleen... ;)Nämä kyllä taitaa osata nimenomaan tuon "anteeksi"-ilmeen. :D

      Haha, sinulla on vähän projektia tässä sitten!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. tuli kahteen kertaan niin poistin toisen :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!