14. kesäkuuta 2013

Kun vielä oli kesä toukokuussa

Tulin alkuviikosta pyörähtämään Oulussa, viisaudenhampaan poistossa. Ei mikään nautinnollisin homma. Poiston jälkeen lääkäri kielsi nostamasta pulssia, mutta olin liikenteessä tietenkin pyörällä. Eihän siinä mitään, mutta eksyin ensin sairaala-alueella ja päädyin Kastelliin - aivan väärään suuntaan. Ulkona tietenkin satoi ja pyörän jarruremppa ei ollut mennyt ihan täysin putkeen sekään. Samaan aikaan, kiitos puudutuksen, en tiennyt mitään suustani valuvasta kuolavanasta.

No, mutta vähän mukavampiin aiheisiin, tein toukokuun hellepäivinä videokokeilun. Lainasin tosiaan Helin kameraa yhden päivän ajan ja testailin video-omainaisuutta. Meni sitten videon edintoinnissa reipas viikko. Tai itse editointi oli nopea, mutta en keksinyt sopivaa musiikkia ja pähkäilin sitä. Sen jälkeen latailin videon YouTubeen, mutta unohdin sitten laittaa sen tällekin puolen.
EDIT: Ai niin, Batmanhan osaa oikeesti uida, eikä oo tuossa esim. hukkumassa. Se vaan saattaa innoissaan uida kovin kauas ja väsähtää, kun uintityyli on noinki sulava.. Eh.

Miltäs tällainen päivä videona näyttää?

4 kommenttia:

 1. Varmasti hyvä, mutta tämä moppiili laite ei näytä sitä, batmania ois kiinnostanut..

  VastaaPoista
 2. Miusta ainakin tosi kiva tuo video! Ja biisikin sopii hyvin tunnelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että tykkäät! Myös biisistä.. Minua kiinnostais kauheesti tämmöset videohommatkin, mutta puuttuu se kamera ja sitten toi editointi aina vähä tökkii, erityisesti siis musiikin valinta. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!