6. syyskuuta 2013

Uusia tuulia

Oon paininut tämän blogin kohtalon suhteen jo pitemmän aikaa ja olen saanut teiltäkin mielipiteitä asiaan liittyen. En ole kuitenkaan päässyt asiassa juurikaan eteenpäin, syynä sekä oma saamattomuus että ihan vain yleisesti inspiraation puute. Olin pohtinut vaihtoehtoa aloittaa kokonaan puhtaalta pöydältä, mutta toistaiseksi olen pohtinut vain nimen päivittämistä, jahka keksin uuden ja minua kuvaavamman. Nykyinen nimi on väärällä kielellä (Todellakin, koska yritin kirjoittaa tähän sanaa "englanti", enkä osannut edes sitä ensimmäisellä yrityksellä...) ja ei enää kovin kuvaava. Tämä blogi ei ole nykyään yhtään sellanen, kun sen alunperin kuvittelin olevan. 

Mutta jos joissain asioissa olen saamaton, niin jotkut taas sujuvat rivakammin. Keksin yhtäkkiä, että haluan blogilleni välilehtiä tai sivuja, kuten blogger asian esittää. (Keksin tämän samaan aikaan kuin keksin haluni tehdä makaronisalaattia ja niinpä sitten välillä kävin pilkkomassa omenaa ja välillä koneella puhumassa html:ää...) No faktahan on, että minun täytyy kohta juosta töihin, joten homma jää melko pahasti kesken. Pitääkin olla tämmöinen hätähousu, enhän voinut missään tapauksessa odottaa vapaapäivää, ennen kuin menin kääntämään koko blogin päälaelleen.

Niin, kaiken tämän tarinoinnin jälkeen pointti on siis se, että älkää välittäkö hieman karusta ulkoasusta, se tulee vielä hioutumaan lähes täydelliseksi, kunhan vaan hoidan nuo palkkatyöt ensin alta pois. Mitä mieltä olette? Onko tämä blogin selkiyttämismuutos hyvä vai meneekö vaan enemmän sotkuun? Ja hei, kertokaahan, mistä erityisesti olette blogissa tykänneet tai jos on jotain, mistä ette ole tykänneet yhtään? Kommenttiboksi on ollut viime aikoina kovin hiljainen, joten kertokaa edes, että oletteko elossa vai oletteko vain maanneet koko kesän nurmikolla, kaukana tietokoneesta?

3 kommenttia:

 1. Heippa! Yks ehotus ulkoasun parantamiseen ois: vaiha tuo comic sans fontti johonkin tyylikkäämpään :)
  t. blogiasi jo pidempään mielenkiinnolla seurannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai mutta sehän vaihtukin heti kommentin julkaisun jälkeen :DD

   Poista
  2. Haha, apua, hetken jo tuon ensimmäisen kommentin jälkeen panikoin, että oonko vahingossa laittanu johonki tuota vanhaa kunnon comic sansia!? :D Mutta ilmeisesti se on ehkä joku bloggerin oletus eikä aina ehi päivittyä ns. oikeeseen fonttiin tms.? Mutta kiitos kommentista, ja jos se vielä tulee pysyvämmin kummittelemaan, niin huutelehan toki uudestaan! En nimittäin tarkoituksella sitä ole tosiaankaan laittamassa!! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!