3. marraskuuta 2013

Niksi-palsta

Minun iho on alkanut näin vanhemmiten (Ensi kerralla kerron lapsenlapsistani ja siitä, kuinka saan eläkepäivät kulumaan...) kärsiä kuivuudesta ja erilaisista ihottumista. Näytin käsivarsiani joskus ohimennen ihotautilääkärille, joka totesi, että ihan vaan atooppista ihottumaa, että ei sille oikein voi mitään tehdä. Haitta kun on lähinnä kosmeettinen. No, asia unohtui, kunnes nyt kuvioihin on tullut tämä jokatalvinen kuivuus. Ensin kuivuvat silmäluomet, sitten tuli ihottuma kyynärtaipeisiin.

Ja tästä päästäänkin päivän niksiin: Kuivat silmäluomet on kyllä tosi kätevät, näyttää siltä, että ois koko ajan söpöt vaaleenpunaset luomivärit. Sitten jos unohtaa sivellä luomille sitä apteekin miljoonia maksavaa silmävoidetta, niin saadaankin hilseilevät silmäluomet, myös alaluomet. Tämä on toki kätevää näin halloweenin aikoihin, ei tarvitse erikseen mitään naamareita, kun naama tippuu itestään. (Anteeksi, tämä vinkki tuli nyt vähän myöhään, tai toisaalta hyvin paljon ajoissa ensi vuotta silmällä pitäen!)



Kuvissa kikkailin punaset silmät piiloon. Toisessa otin kuvan vastavaloon ja toisen käänsin seepiaksi. Näytän ihan nätiltä. (Tuli jo toinen niksi samaan postaukseen.)

Nyt töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!