27. kesäkuuta 2014

Hiiden hirvi ja Lemminkäisen äiti

Samaan aikaan kun minä toivottavasti jahtaan poroja jossain tunturissa, niin te voitte katsella näitä juhannusviikonlopun luontokuvia. 
Kuvista kiitos Helille, tehtiin diili ja seuraavalla kerralla Heli ui.

Enkä oikeasti tiedä vielä, olenko parasta aikaa tunturissa tai näenkö poroja ylipäätään. Meidän roadtripsuunnitelma on vielä vähän avoin, mutta ilmeisesti suuntana on Kilpisjärvi. Ainoa suunnitelma tällä hetkellä on, että auto starttaa Oulusta heti kun vaan herätään. Reaaliaikaista kuvitusta saa taas tuttuun tapaan Instagramista.

8 kommenttia:

 1. This has a quite interesting concept. Is this part of some project?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, just having fun with my sister. :)

   Poista
 2. Jos niin korkealle ajatte, niin ajakaahan Norjan puolelle. :D Itse kävin reissun Altassa Enontekiön kautta kuvvaanmassa kalluomaalauksia, vuonoja ja merta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norjassa käytiin pyörähtämässä, mutta siellä oli isot tietyömaat hidastamassa, joten meidän aikataulut vähän petti ja ei ajettu sitten niin pitkälle kuin oltaisiin muuten menty. Ja lisäksi minulle taisi tulla Saanan valloitukselta nestehukka, päänsärky ja paha olo, joten sekin vähän mitä kierreltiin, niin meni lähinnä silmät kiinni valittaessa... Mutta luulen, että tuonne suunnalle tulee lähdettyä vielä uudemmankin kerran, ehkäpä sitten täytyy varata ihan reilusti aikaa tuonne Norjankin puolelle.

   Poista
 3. Upeita kuvia, varsinkin eka on tosi vaikuttavan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään jostain syystä tuosta ensimmäisestä. Täytyy vielä ehkä jatkaa tällä teemalla joku toinenkin kerta!

   Poista
 4. Suosittelen Altaa Norjasta erityisesti. Siitä on noin tunnin matka vielä Hammerfestiin, jos haluaa käydä valloittamassa maailman pohjoisimman kaupungin. Ajomatka Enontekiöltä Altaan on kahden tunnin mittainen ja on elämys sinänsä. Altassa on.Unescon maailmamperintökohde kalliomaalauksia, jota olen kahdesti käynyt nyt kuvaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tuonne vielä joskus ajelen! Ja varaan tosiaan aikaa, että ehdin nähdä kaiken mitä haluankin. Tämä reissu oli näköjään tämmöinen pinnallinen tutustuminen Kilpisjärveen. :) Meillä on tutulla kesämökki jossain Utsjoen yläpuolella, jäämeren rannalla, myös sinne olisi mukava mennä käymään. Kiitos vinkeistä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!