31. maaliskuuta 2010

Pari haastettua kuvaa

 Meinaan taas hukkua kouluun. Onneksi tämän päivän venäjäntunnit peruttiin, sain edes hetken hengähdystauon. Ehdin käydä kavereiden kanssa kaupungilla ja Batmanin kanssa pitkän kävelylenkin valoisan aikaan. Sen jälkeen jaksoin jopa käydä keväällä odottavan melontavaelluksen reittisuunnitelman ja turvallisuussuunnitelman kimppuun. Miksi oon taas lupautunu kaikkeen?! Huomiseksi lupasin opettajalle lähteä Vuokattiin keräämään asiakastyytyväisyyskyselyä tms. Onneksi huomenna alkaa loma, lähden käymään kotona, pitkästä aikaa!



Leikkaa-teippaa kartta melontareissua varten. Hirvittää jo valmiiksi kyseinen reissu... Olen lähes varma, että me ei selvitä siitä ilman menetyksiä. Eh, kiva. Turvallisuussuunnitelma on minun vastuulla, samoin kuin reitti. Enkä oikeesti tiedä melonnasta yhtään mitään!


Mutta sitten niitä haastekuvia, jotka pystyin näin nopeasti toteuttamaan. (Ootte huonoja keksimään, vaikka minä kuinka yritin kannustaa! Meinaan vielä vinkua ideoita Tommilta, mikäli sillä on joku ilta ylimääräinen hetki pelaamiselta tai töiltä. Mutta kiitti Annille!)

Simpukoita

Hapankorpun muruja pöydällä
Pitsiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!