28. syyskuuta 2010

13 asteen sisälämpötila

Tulin eilen Kajaaniin noin iltakymmenen aikoihin todetakseni, että sisällä on lämmintä noin 13 astetta. Onko ees tarpeen mainita, että tällä hetkellä lämmittelen lähinnä uunia. Tällä hetkellä oon lämmitelly tuota uunia kolmisen tuntia ja lämpötila on uunihuoneessa jo 18 astetta, että ehkä tää tästä vielä... Toistaiseksi en kuitenkaan voi hengata alasti.

Koulussa päätin, että käyn ostamassa kaupasta karkkia tänään. Menin kauppaan ja ostin maitoa ja leipää, koska karkkihyllyn eteen oli parkeerattu joku hemmetin kaljakärry. Menin jotenkin hämmennyksiin ja kävelin suoraan kassalle. Ja nyt joudun syömään kaapissa pehmenneitä keksejä, koska yritin siinä kassalla vielä uskotella itselleni, että ei minulla oikeasti tee mieli mitään karkkia. Ei pitäis koskaan muuttaa suunnitelmaa kesken kaiken, jos on jo luvannut ostaa niitä karkkeja.

Sitten huomaan, että teen ehkä maailman turhinta postausta taas ja ihan vaan sen takia, että eka blogger pelleili jotain eikä toiminu ja sitten yhtäkkiä se alkoki taas toimia. Se aiheutti sen, että päätin, että nyt pitää blogata nopeesti, ennen kuin blogger taas jumahtaa. Mutta siis oikeasti. Kuvia ei oo juurikaan, koska minusta on alkanu tuntua, että tää blogi lähinnä vaan toistaa itseään, eli jos vaikka viskoisin noita vanhoja postauksia eteen, niin kukaan ei huomais mitään.


Otin kuitenkin yhen kuvan tänään. Sekin on melkoinen valokuvaustaiteen huippunäyte. Eka aattelin, että oisin menny kuvaamaan vaahteranlehtiä, mutta ne ei enää näyttäny niin kivoilta kun aamulla. Nyt ne oli limaisia löttänöitä maata vasten liiskautuneena, joten tosi kaunista. Eikä ne ees ollu punaisia. Sen lisäksi jäädyin jo sisällä, niin eipä oikeen toi raikas syyssää houkutellu. Jouduin muuten tänään kaivaa kaapista talvitakin, että kesä pliis, tule pian takaisin. (Tänään ois saanu taas usvakuvia, mutta alan olla jo vähän täynnä niitä.)


Mutta hei, lupaan (yrittää) jatkossa panostaa laatuun (ainakin vähän nykyistä enemmän), joten siksi voisitteko hei linkittää blogeja, jotka inspiroivat teitä! Ja jos ei tuu yhtäkään blogia mieleen (ja vaikka tulisikin), niin heittäkää kuvausideoita. Postausideoita. Mitä vain ideoita... Se tekisi minut hyvin, hyvin iloiseksi! Ja vastaavasti toteuttamalla niitä yrittäisin tehdä myös teitä iloiseksi. Tai jotain. Nyt huomaan jo yrittäväni luistaa noista tiskeistä ja imuroinnista, minkä suunnittelin tekeväni tänään (jotta voin palkita iteni karkilla). Eka haen kuitenkin lisää halkoja.

3 kommenttia:

 1. Tämän viikon kuvauskisa:

  http://blog.getinspired.fi/blog/2661919

  VastaaPoista
 2. hei en oo iha varma joko on ollu tämmöne, mut vaatekaapin helmet postaus ois aika hieno! hattuversio oli, mutta juu! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitti, täytyy tutustua tarkemmin! Ja inspiroitua!
  Jospu: Vaatekaapin helmiä ei oo kyllä koskaan ollu, että menee toteutuslistalle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!