3. syyskuuta 2010

Syksyn pipomuotikatsaus

Sori kamut, oon ollu koko ajan menossa ja en oo ehtiny paljon blogia ajatella. Tiistaina meillä oli pienimuotoiset tokotreenit, keskiviikkona vielkin pienimuotoisemmat hakutreenit ja eilen käytiin agilitytreeneissä. Että semmosta. Tänään oli vaan pari tuntia koulua, sekin vapaaehtoista. Oon käyny jo ihan riittävästi opintopisteitä, mutta silti pitää tunkee noille ylimääräsille kursseille, koska ne vaan kuulostaa niin kivalta. Huoh. Eikö vois antaa sen perjantain olla vapaa, jos sitä mahdollisuutta tarjotaan?! Ei näköjään.

Mutta hei, tulin nyt kotiin tänne maalle ja muistin, että tarvisin jonkun kivan pipon ja käsineet tälle syksylle. Alkaa jo näitä korvia paleltaa tuolla ulkona. Pengoin sitten varastoja ja ah, ajattelin alkaa muodin edelläkävijäksi ja pitää pienimuotoisen blogimuotinäytöksen tässä teidän iloksenne.



Ehdoton suosikkini on tuo sininen mainuanatien kesoil -pipo. En varmaan tule koko syksynä muuta käyttämäänkään. Luulen, että joku on saanut sen jostain pilkkikisoista vuonna 3 eKr. Tosin tuo minun lapsuudenaikainen multivärinen raitapipo on valtavan suloinen! Toi lakki (joka siis ei ole pipo) on aivan käsittämätön. Askartelin sen aikoinani itse ja voin vain ihmetellä sen ajan muotia. Ja sillon he oli håt! No, säästän sen omille lapsilleni, sillä heidän aikaansa tuollaiset ovat varmasti taas muodissa.

6 kommenttia:

  1. Mitä vittua, mä muistan ton raitaihanuuden:D

    -S

    VastaaPoista
  2. Kesoilin pipo on ehdottomasti paras!

    VastaaPoista
  3. S: Eh, oon pitäny tuota raitapipoo ehkä sitten eskarissa?! Koska yläasteella tuskin enää pidin. :D

    Sipriina: Toi on jo niin läppä, että tekis melkeen mieli oikeesti käyttää tuota. :D

    VastaaPoista
  4. Siinähän se juttu onkin, kunnon överi ni siks se just onkin magee! Käytät vaan sitä :)

    VastaaPoista
  5. vähäse ihana toi lakki! kaikilla muilla oli, pakko oli minullaki olla :)

    VastaaPoista
  6. No varmaan muistan just jostain eskarin kuvasta tai vastaatavasta:DDDDD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!