26. kesäkuuta 2011

Mittumaari


Juhannus meni ihan väärin. Aattoiltana ei satanutkaan ja villapaidassa olisi ollut liian lämmin. Juhannuspäivänä otettiin aurinkoa ja kahlailtiin rantahiekassa. Mutta siis kuten arvelinkin etukäteen, päädyttiin viettämään juhannusta ensin Hiisijärvelle ja sitten omaan rantaan. Yhteensä poltettiin kolme kokkoa, joista yksi oli niin suuri, ettei jaksettu katsoa kuin sen sytytys.


On tosi hauskaa.
Oon viimeksi ollu Hiisijärven kokolla neljä vuotta sitten, mut meininki oli edelleen aikalailla sama. Tosin perinteiset arpajaiset puuttuivat ja perinteiset pitsiliinat ja villasukat jäivät nyt saamatta. Ehkä ensi vuonna. Hiisijärven hiekat on mainio paikka pelata biitsiä, mut tänä vuonna päätettiin unohtaa pallokin kotiin. Tai ei edes ajateltu asiaa, kun katsottiin ennen lähtöä säätiedotusta. (Minun tekstillinen anti on nyt tosi kehnoa, koska a) Juhannuksena ei tapahtunut mitään erityistä, josta raportoida ja 2) Katson tässä samalla Neloselta jännittävää dokumenttia Viivin missivuodesta.)


Ja makkarat mentiin syömään sitten omaan/naapurin rantaan. Kokon jämällä yritettiin paistaa makkaraa ja polttaa kulmakarvoja. (Meijän ranta on vielä vähän vaiheessa, että jos joku luuli, että asutaan saharassa.) Tänä vuonna ei nähty kelluvia saunoja eikä uivia hirviä, joten mentiin melko aikaisessa vaiheessa nukkumaan. Mutta omaksi puolustuksekseni sanon, että enpä ollut yksin koneella.


Juhannuspäivänä sain sitten uuden pikkukaverin. En usko kauheesti siihen, että noi sisiliskot oikeesti pudottaa häntänsä, koska en oo ikinä nähny kyseistä tapahtuvan. Vaikka niin kovasti olisin halunnut ottaa liskon lemmikiksi, niin vapautin sen turvallisessa paikassa. Toivottavasti löytää kavereita.

Ja nyt loppui missi-Viivin dokumentti, joten minä lähden keittämään teetä tms. Oon nimittäin hankkinut jostain itselleni järkyttävän kurkkukipeän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!