27. helmikuuta 2012

Kengät kuvausrekvisiittaa


Se on arki taas! Tänään oli ensimmäinen päivä nyt parin viikon töitten aikana, kun herätyskello hämmensi minua ja mietin sekunnin murto-osan ajan, että onko pakko nousta. Ilmeisesti lauantai oli vienyt sen verran voimattomaksi, että oisin tarvinnu vielä hetken unta. Meinasin nimittäin nukahtaa sunnuntai-iltana jo puoli yhdeksän aikoihin, mutta totesin, että parempi vielä valvoa hetki. Päivä oli kuitenkin sen verran työntäyteinen, että missään vaiheessa ei alkanut haukotuttaa. Ainakaan mitenkään poikkeuksellisen paljon. Ja ainakin tähän saakka oon tykännyt maananataipäivistä, koska se tarkoittaa tunnetta siitä, että elämässä on taas jotain sisältöä! He he. Ja voi olla, että töissä on muutenkin tosi mukavaa...

Lisäksi minulla on uusi harrastus. Käyn lukemassa kirjastossa lehtiä. Heh, harrastin tuota viimeksi joskus ala-asteella, kun äiti ei suostunu tilaamaan minulle Demiä. Nyt oon parina iltapäivänä odotellu äitiä töistä ja kyytiä kotiin ja löytänyt itseni kirjaston lehtiosastolta. Mitä nostalgisia fiiliksiä se onkaan herättänyt! (Tosin Demi on vaihtunut ehkä astetta aikuisemman maun lehtiin...)


Tänään oli sen verran hyvä vartalopäivä, että pystyin taas tuntemaan oloni hehkeäksi korkeavyötäröisissä housuissa. Asu on jo aiemmin nähty, muutamia yksityiskohtia lukuunottamatta. (Kengät onkin sitten kuvausrekvisiittaa. Töissä käytän lähinnä villasukkia ja työmatkalla sitten on aina ne samat kengät, joitten kanssa pystyy laskemaan tarvittaessa vaikkapa mäkeä.) Tänään oli jopa niin hyvä hiuspäivä, että sain jonkinlaisen asun henkeen sopivan kampauksenkin väännettyä. Tosin minun uudet pinnit on ehkä maailman surkeimpia. Hiuskosketuksen saatuaan ne alkavat välittömästi muistuttaa v-kirjainta, ja niitten alkuperäiseen muotoon taivuttaminen kyseisen muodonmuutoksen jälkeen on täysin mahdotonta. Niinpä kampaus oli levinnyt ensimmäisen tunnin jälkeen, mutta pääasia, että olin aamulla peiliin katsoessani tyytyväinen.

Mites teillä, onko maanantai viikon hirvein päivä vai meneekö se samalla rutiinilla kuin muutkin viikonpäivät?

1 kommentti:

  1. Mites teillä, onko maanantai viikon hirvein päivä vai meneekö se samalla rutiinilla kuin muutkin viikonpäivät?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!