20. syyskuuta 2012

Kiertolainen

Oulu on nyt taas hetkeksi jääny taakse ja tulin kotiin. Tosin mitään lepoa ei oo luvassa täälläkään, sillä huomenna pitäis ajella Kajaaniin eläinlääkärille ja ehkä jotain pakkaushommiakin pitäisi vielä tehä, jos meinaan muuttaa reilun viikon päästä. Lisäksi ois kiva käydä viikonloppuna lintujahdissa, mutta en tiijä miten jaksan. Minun unirytmi on aivan sekasin. En saanu viime yönä unta ennen kahta ja toisaalta taas heräsin pirteenä kuuden jälkeen. Tai pirteenä ja pirteenä, ei vaan nukuttanu enää, mutta kroppa on aivan poikki.

Minun työthän lähtee rullaa maanantaista eteenpäin niin, että ainoo vuoro mitä teen, on yövuoro. Että ois parempi tottua, mutta ehkä tämä elämä rytmittyy tästä, kun tosiaan alan tehä pelkästään niitä. Nyt siis oon tehny perehdytysvuoroissa myös iltaa. Ootan niin kovasti sitä, että pääsen muuttamaan ja loppuu tämä kiertolaiselämä.


Kuvat on joltain satunnaiselta syyspäivältä, kun aurinkokin yritti paistaa hetken aikaa. Minä en halua talvea nyt.

2 kommenttia:

 1. eieiei kun nyt talvi ja mielellään heti ! en kestä syksyä, aamulla on kylmä ja sitten päivällä onki kuuma. Ja onnistut aina postaamaan sillon ku en käy kattomassa ootko kirjottanu ! :D

  http://ilman-nimea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eii ku talvella on aina kylmä! Ja kaikkialla on ihan kuollutta!! :D Ja voi ei, mut yritän tässä nyt muuton jälkeen alakaa vähän säännöllisemmäksi tämän postaamisen suhteen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!