8. syyskuuta 2012

Pikkumyykengät

Toivoitte kuvia uusista kengistä ja minähän lupasin. Suunnittelin kuitenkin jo heti alusta alkaen, että kokeilen vaihtaa nauhat hieman näyttävimpiin, joten venytin tätä julkaisua siihen saakka, että saan tarvittavat hankinnat ja toimenpiteet tehtyä.


Tässä samalla eilisen asua. Nuo kengät on niin uskomattoman hyvät jalassa, että hipsin niillä nauhanhakureissulla kaupungissa ilman mitään jalkasärkyjä ja turhautumista. Kun ostin nuo, minulla oli vastaavalla korolla, mutta ilman tuota pientä platoa olevat kengät jalassa. Vaihtoin sitten näihin ja jatkoin päivää näillä. Tuntu, kuin oisin lentäny. Sen verran helpommat kävellä ja tukevammat muutenkin.

(Pakko tähän väliin hehkuttaa, että sain lopultakin nuo valokuvat kehyksiin. Ne on otettu joskus ehkä neljä vuotta sitten ja paperille ne tulostettiin vuosi sitten. Nyt sain hankittua lopultakin kehykset ja iskettyä kuvat sinne. Saa nähdä, milloin ne päätyvät seinälle...)


Tässä kengät alkuperäsillä nauhoilla. Tosi kivat näinkin, mutta halusin kokeilla jotain muuta, koska nuo nilkkurit on itsessään niin yksinkertaiset. (Kengät on siis Vagabondin, jos jotakuta kiinnostaa tarkemmin.)


Ja tässä uusilla satiininauhoilla. En nyt oikein osaa päättää, että kummista nauhoista tykkään enemmän. Nuo satiininauhat ois ehkä saanu oli jonkin verran pitemmät, jotta tuo rusetti olisi ollut muhkeampi. Mutta toisaalta en halua, että nauhat on heti loskassa. No, täytyy pohdiskella ja jos tykästyn nuihin satiininauhoihin, niin voisin kokeilla ehkä myös jotain radikaalimpaa väriä.

No, miltäs ne kengät nyt sitten näyttää? Kummat versiot on kivemmat?

4 kommenttia:

 1. Oi, todella kauniit kengät! Satiininauhoilla ehkä vielä kauniimmat :) Ihanan tukevilta kyl näyttää paksun koron ja platon kanssa. Samankaltaiset itselläkin hakusessa, mutta hapsuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin luopunut jo toivosta löytää nää kengät ja just sillon ne tuli vastaan! Jospa sinullakin onnistais. :)

   Poista
 2. Ompa kivat! :D Passaa! Btw, jos haluat (ei pakko!) (eikä varmaan bloggaajilla muutenkaan oo tapana..) mutta jos haluat, laitan virtuaalisen kaveripyynnön naamakirjaan tässä: jenni.ervasti1

  Eli tämän kaveripyynnön VOI hylätä jos siltä tuntuu. :D

  t. Jenni/Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Riippuu vähän tapauksesta, että miten lisäilen kaverilistalleni tuonne facebookiin, mutta kyllähän vakiolukijoihin ja -kommentoijiin on mukava tutustua, vaikka sitten fb:n kautta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!