24. maaliskuuta 2013

Kesähuone

Minun parvekeprojekti edistyi taas muutaman askeleen ja alkaa itse asiassa näyttää melko valmiilta. Lattia toki kaipaa vielä joko mattoa tai jotain puuritilää tms. ja lisäksi tuolla olisi kiva olla joku pöytätaso, jolle voisi laskea teekupin, kun kääntää kirjan sivua.

Tehtiin eilen pieni reissu Haaparantaan ja löysin sitten Ikeasta (aivan viimemetreillä) parvekkeelle kalusteen. Oikeastaan tuon voisi laskea divaaniksi, mutta koska se koostuu kahdesta osasta, voi toista osaa käyttää sitten pöytänä, jos heivaa siitä istuintyynyn sivuun. En tietenkään hoksannut kuvata tuota useammassa versiossa enkä edes ylipäätään kovinkaan selkeästi, koska olin niin innoissani tuosta kokonaisuudesta. Mutta ehkä palaan aiheeseen vielä myöhemmin.Koska lähdin etenemään ihan nollasta, niin ajattelin tehdä tähän oheen jotain hintalaskelmaa tälle projektille. Kynttilänjalka ja Batman on olleet olemassa omasta takaa ja ne on tuossa rekvisiittana, mutta kaikki muut on ostettu. Tässä siis arvioita tähän mennessä käytetystä rahasta.

          Kalusteet ~ 180 euroa
          Tekstiilit ~ 80 euroa
          Valaistus ~ 25 euroa
          Muut ~ 6 euroa
    Yhteensä ~ 300 euroa

En oo säästäny kuitteja, joten nuo on ihan vaan muisteluita ja arvioita. Tuo ryhmä "muut" sisältää tällä hetkellä verhovaijerin, jonka ois voinu periaatteessa laittaa tekstiileihin ja tekstiileihin ois voinu laittaa myös tuon divaanin pehmusteet, mutta ne on nyt tuolla kalusteissa... Haha, mahollisimman monimutkaista.Ikeasta ostin sitten kuvausrekvisiitaksi vähän konvehteja, nam. Tai no, myönnän, että lähinnä vaan alkoi tehä kauheesti mieli noita kookospalloja ja nuo punssikonvehdit näytti vaan superkivoilta...

Kesäyöt on valoisia, joten valoja en sinänsä tarvi, mutta löysin Ikeasta tuommosia aurinkovoimalla toimivia pikkuvaloja tuomaan tunnelmaa. Saa nähä, miten toimii Suomen sateisessa kesässä tuo aurinkoenergiahomma.. Tänään keräilen niihin tuota energiaa ja testaan illalla sitten, että mitä tuli ostettua.


Ostin myös keittiöön kaikkea pientä ja olohuoneeseen sitten vähän isompaa, mutta en oo vielä tehny olohuoneesta postausta ollenkaan, joten ne tulee esiin sitten joskus kun saan tämän kämpän siihen kuntoon, että täällä kehtaa mitään kuvia ottaa. Nyt hukun aaltopahviin ja pakkausjätteeseen. Lisäksi lattiaa koristavat työkalupakki ja asennuskaljat... Oon onneksi tehny tässä viikonloppuna muitakin kuin sisustushankintoja, niistäkin on tulossa juttua piakkoin!

2 kommenttia:

  1. Vau, ihania värejä olet valinnut! Haluan ehdottomasti kuulla muistakin sisustusprojekteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tup parveke on semmonen minun hullutteluprojekti. Se kun on lähinnä vaan kesäkäytössä, niin en usko, että pääsen kyllästymään erikoisempiinkaan ratkaisuihin. Täytyy pian kuvailla olohuone, vaikka sekin on vielä jonkin verran kesken... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!