14. maaliskuuta 2013

Yksi askarteluhuone koko kämppä

Heh heh. Minulla on tänään siivouspäivä. Ninnu tulee tosiaan tänne yökylään ja ajattelin sitä varten vähän laittaa paikkoja kuntoon. Alku oli ihan hyvä. Lajittelin makuuhuoneen lattiaa peittävät vaatteet pesukoneeseen, pyykkikoriin ja vaatekaappin. Sitten imuroin ja pyyhin pölyt, mutta sitten mokasin. Aloitin taas valokuva-albumiprojektin ja nyt täällä näyttää tältä:


Hieno homma, kun ajattelee, että jonkun pitäisi pystyä nukkumaan tuossa sohvalla ensi yönä... Miten oonkaan saanu kaiken levitettyä taas näin tehokkaasti. Sekä sohvalle, sohvapöydälle että lattialle. Tarttisin varmaan jonku oman harrastehuoneen erikseen. Tämäkin ois ollu fiksua tehä tuossa minun ruokapöydällä, jota oon käyttäny ruokailuun ehkä kaksi kertaa. Muun aikaa se toimittaa lehtikorin ja arkiston virkaa.

Seuraavaksi tekis kauheesti mieli laittaa kitaraan uusi kieli ja soitella vähän, mutta luulen, että nyt on jo oikeesti aika ottaa itteeni niskasta kiinni ja saada tää harrastekämppä siistiksi. Pyykitkin on oottanu koneessa ripustamista koko aamun... Mutta sitä ennen muutama suosikkisivu tämän päivän aikaansaannoksistani!

Kuvat on meijän kodin viereisestä peikkometsästä ja sivun tekstit Johanna Kurkelan biisistä Jossain metsäin takana.
Kuvat viime kesän tulvien aikaan Hepokömkäältä.
Kuvat viime syksyn metsästysretkiltä ja tekstit leikkasin luonnollisesti Metsästäjä-lehdestä! :D
Oon nyt väänätäny tätä albumia kaksi päivää ja kuvista on vielä ainakin puolet liimaamatta. Yhen sivun tekemiseen menee hurjana aikaa. Varsinkin kun jään fiilistelemään jokaista kuvaa erikseen ja muistelemaan viime kesää ja syksyä. 

4 kommenttia:

 1. Moi,
  tuo valokuvakansio näyttää hienolta. Mahtanu olla vaikeeta valita kuvia kansioon kun onnistuneita otoksia on niin paljon. :-) vitsi kun itekki sais jotain tommosta aikaan, tai ylipäätään osais värkkäillä tommosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minulla menee tää albumihomma koko ajan vaan vakavammaksi. Kriittisyys kasvaa joka albumin jälkeen.. Ja tilaan tosiaan melko paljon kuvia just kun en osaa päättää. Nyt tilasin kesän, syksyn ja tähän astisen talven kuvat, 109 kappaletta oisko ollu.. :D

   Poista
 2. No huhhuh onhan siinä sitten mistä valita..
  Monesko albumi menossa? Mutta kriittisyys on ihan hyvä onpahan sitten jälkeenpäin hyvä katella että on sitä aikasemmin osannu. Ja kiva kun tulee hyvää jälkeä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuudes albumi on nyt menossa, tosin ekassa on useempi vuosi ja siellä nyt ei oo kun kuvia ja yksinkertaisia kuvatekstejä. Sitten siitä eteenpäin (Siis jostain vuodesta 2008) on oikeestaan albumi per vuosi suunnilleen, ja koko ajan menny pikkutarkemmaksi tuo homma. Hyvin näkyy tuo kehityskaari kyllä kun nuita katselee.

   Poista

Kiitos kommentistasi!