24. heinäkuuta 2014

Leirielämää olohuoneessa

Yritän pantata näitä postauksia, ettei tulisi useampaa samalle päivää, mutta ääh, menkööt! Eihän näillä tämänpäiväisillä ole mitään tekemistä toistensa kanssa...

Minulle sattui pyytämättä vapaa viikonloppu juuri Qstockin aikaan, joten menin ja ostin lipun. Luotin, että kyllä aina jotain seuraa löytyy. Nyt kuitenkin kävi sillä tavalla hassusti, että festarit myytiin loppuun ja pari kaveria ei sitten pääsekään alueelle. Pohdin jo hetken aikaa oman lippuni myymistä, sillä kun olisi ollut kysyntää. Kainuu olisi houkutellut. Tein kuitenkin tälle edes takaisin seilailulle pisteen ja kävin vaihtamassa lippuni rannekkeeseen, sillä viime vuoden missaus töiden vuoksi harmittaa vieläkin. Huomenna sitä mennään festareille. Yksin. Auts. Yritän löytää jonkun tutun sieltä täältä ja soluttautua hetkeksi sosiaaliseen elämään, mutta mikäli törmätään, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Seura ei olisi todellakaan pahitteeksi.Nyt pitäisi hipsiä nukkumaan, aamulla on aikainen herätys ja viikonloppunakaan ei paljoa nukkua ehdi. Kyllästyin eilen tähän kuumuuteen siinä mielessä, että en todellakaan saa nukuttua sängyssä. Ostin Lapin reissua varten retkipatjan. Tuolloin sille ei tullutkaan käyttöä, mutta nyt virittelin sen olohuoneen lattialle, parvekkeen oven eteen. Ja enpä ole moneen yöhön nukkunut noin makeasti. Ja säätennusteen perusteella tulossa on vielä monta lattiayötä. Tiedossa on siis todellinen festariviikonloppu, vain teltta puuttuu!


Täytyy myös todeta, että rakastamani pitkät kuumat suihkut ovat hetkellisesti pannassa. Suunniteltiin jo eilen kahluuammeen hommaamista parvekkeelle. Köyhän miehen käänteispalju.

Mukavaa viikonloppua ja muistakaa syödä paljon jäätelöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!