28. heinäkuuta 2014

Qstockii!

Qstock-viikonloppu on onnellisesti ohi! Ja vaikka hellettä rakastankin, myönnän, että festareille se oli vähän liikaa. Esimerkiksi päälavan edusta oli suojattu mustalla kumimatolla, joten nestehukan välttääkseni pysyttelin sitten vain kuuloetäisyydellä varjopaikassa. Vasta pahimman paahteen jälkeen mentiin bailaamaan lähemmäs ja tuolloinkaan ei lähdetty tunkemaan lähellekään eturiviä. Mutta muuten oli kyllä huippuhauskaa, enkä lopulta edes joutunut olemaan kauaa yksin, vaikka etukäteen stressasinkin. 

Ja hei, nämä olivat itse asiassa elämäni ensimmäiset oikeat festarit alueella, haha! Itsellä oli päällä vähän paniikkiolo, kun olin ajatellut näkeväni enemmänkin artisteja, mutta en yksinkertaisesti ehtinyt joka paikkaan. Täytyy myöntää, että musiikillisesti minulle sopii parhaiten yksi artisti kerrallaan, ettei iske runsaudenpula, enkä sitten osaa keskittyä mihinkään.

Tällä kertaa en ollut festareilla kuvaamassa, vaikka kamera olikin mukana. Nappasin kuitenkin muutaman fiiliskuvan ja vaikka itsekriittisyys meinaa taas ottaa vallan, heitetään nämä nyt tännekin. 
Kuva: Pasi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!