18. maaliskuuta 2015

Taivas tulessa

Aikaisesta työaamusta huolimatta en malttanut jäädä kotiin, kun some alkoi täyttyä revontulihehkutuksista. Ajeltiin sitten jonnekin Kiimingin seudulle valosaastetta pakoon ja sieltähän ne löytyivät: Hienoimmat koskaan näkemäni revontulet. Harmitti niin paljon lähteä nukkumaan, olisi tehnyt mieli jäädä pihalle koko yöksi, töihin sitten samoilla silmillä. Mutta tällä kertaa järki vei voiton. Sain onneksi muutaman peruskuvan ilman sen kummempia kikkailuja. Toivottavasti näitä aurinkomyrskyjä tulee vielä.

Giffi meni mössöksi, mutta idea tullenee esille. Mieletön ilta! (Innostuin niin paljon, että oli pakko julkaista nämä saman tien, ohi muiden jo aiemmin otettujen kuvien...) Näittekö ja kuvasitteko te revontulia?

P.s. Enpä ole koskaan ennen tarennut kuvata revontulia farkuissa, ilman pipoa ja lapasia... Nyt ne jäivät kaikessa kiireessä ja innostuksessa autoon ja missään vaiheessa en edes huomannut niitten puuttumista!

8 kommenttia:

 1. Täälläkin eilen revontulet bongattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sielläkin oli tarjolla kunnon valoshow!!

   Poista
 2. Kotirannassa ei ollut noin hienoja, vaikka jotain näkyikin!

  VastaaPoista
 3. Mie yllätyin täällä hieman etelämmässä kuin hyvin revontulet näkyi ja vielä kaupungin valoista huolimatta. Niitä tuli tuijoteltua tovi jos toinenkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kuulema näkynyt keski-Euroopassakin jossain! Tosi kiva, että sinäkin pääsit näkemään nämä hyvin sijainnista huolimatta! ;)

   Poista
 4. Elämäni ensimmäiset revontulet bongattu! Enpä olisi uskonut, että se tapahtuu täällä Kouvolassa kotipihalta ja -parvekkeelta käsin :). Ei ne ihan noin hienoilta näyttäny, värit näkyi aika heikosti, mutta oli se silti hienoa.

  Arvelinkin, että sun blogista varmaan löytyy revontulikuvia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullu, että tosi moni ensikertalainen pääsi nyt näkemään nämä! Tosi mukavaa. :) Ja yllättävää, miten monelle tää ylipäätään oli eka kerta, kun tuolla "maalla" on näihin jo sen verran tottunut. Mutta tottapa se on, että valosaaste syö ne "normirevontulet" kokonaan, Tosin kirjoittelinkin tuolla jo, että mitään vastaavaa en oo kyllä itsekään päässyt aiemmin näkemään. Ekaa kertaa muitakin värejä kuin pelkkää vihreää sävyä.

   Oonkohan hiukan ennalta-arvattava... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!