2. elokuuta 2010

Pop corn failure

Aattelin pitää mukavan illan Frendien ja pop cornien parissa. Innostuin jo siitä viime kertaisesta onnistumisesta. Sitä edellistä onnistumisekertaa en muista. Tein poppareita viimekertaista edellisen kerran ehkä neljä vuotta sitten. Sillä kerralla meinasin sytyttää mikron tuleen.


Aluksi homma näytti ihan hyvältä, mutta lopulta todellisuus iski vasten kasvoja.


Eli suositelkaa minulle jotain hyvää pop corn -konetta! Niillä ei kai ole kovin helppoa polttaa noita poppareita, eihän?


Mutta joo, asiasta toiseen. Loppuun vielä tämä, josta jo ehdin viime viikolla antamaan vihjettä, mutta en voinut julkaista, koska en halunnut pilata Riikan yllätystä, tietenkään!


Tein siis Welcome Home! -banderollin Riikan kotiinpaluujuhliin. Sieltä vaan en julkaise enempää kuvia, koska ne ovat melko huonolaatuisia pimeydestä johtuen ja sitä paitsi niissä on ihmisiä joilta en ole kysynyt lupaa. Maalasin jollain ikivanhalla kangaspainovärillä ja ohuella siveltimellä tuon banderollin vanhasta lakanasta kasattuun suikaleeseen. Päädyin vähän perinteistä jenkkiversota hillitympään, jotenkin arvelin tuon sopivan paremmin juhlan henkeen. Mutta oli aivan ihanat yllätysjuhlat, sankari ainakin väitti pitävänsä... Vai miten se meni, Riikka?

2 kommenttia:

  1. Mulla on aina sama ongelma mikropoppareitten kanssa, joten niistä pysyn kaukana nykyään että ainakin mikro pysyy ehjänä! :D
    Kannattaa tehä kattilassa, onnistuu aina ja on parempiakin kuin mikrossa palaneet popparit! :D

    VastaaPoista
  2. Apua, en oo koskaan tehny kattilassa! Pakko kai kokeilla! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!