17. helmikuuta 2011

Avantouintia kylpyammeessa

Joku vois sanoa, että halkojen tekeminen on vaarallista, mutta niiden kantaminen se vasta vaarallista onkin. Tänään sattui kaamea onnettomuus. Koska meidän halonkantoteline on täysin rikki (eikä talossa ole miestä sitä korjaamassa, ts. minä en jaksa lähteä ostamaan nauloja korjatakseni sen itse) niin joudun kantamaan halot sylissä. Olin kantamassa sitten kolmatta kuormaa ja kun olin kippaamassa niitä halkolaatikkoon, niin lapanen jäi jumiin johonkin halkoihin enkä saanut vetästyä kättä pois vaan se litistyi halkojen väliin. Muuten ei sattunut mitään, mutta keskisormi oli pahuksen puolen senttiä liian pitkä ja sai aikamoisen iskun. Itkin pari katkeraa kyyneltä ja turrutin sormea jääkylmässä vedessä. Homma on nyt ihan ok, mikäli tuo kynsi ei ota ja irtoa. Samahan se on irrota, kun nyt just olin päättäny kasvattaa ne nätit ja kauniit kynnet, joita minulla ei oo juuri koskaan pahemmin ollut. Sama luovuttaa, kun koko maailma on tätä ajatusta vastaan.


Tänään uhmattiin pakkasta ja lähdettiin Batmanin kanssa ulkoilemaan, tarkoituksena oli ottaa Batmanista pari edustuskuvaa, kun sääkin oli niin nätti. Batman tosin oli päättänyt toisin. Kun käskin sen pysyä paikoillaan, se veti häntää koipien väliin, korvia luimuun ja tuijotti pahasti. Tosi edustavaa siis. No, Batmanhan meillä määrää, joten edustuskelpoiset kuvat jäi ottamatta, mutta pikkukaveri sen sijaan laukkasi ympäri lampea enemmän kuin tyytyväisenä kuvausten epäonnistumisesta huolimatta. Tai nimenomaan sen vuoksi.


Lämmitän taas saunaa, koska luulen, että muuten meidän kylpyammeessa voi harrastaa pian avantouintia. Avantouinti on ihan jees, mutta teen sen mieluummin maisemia katsellen ja meidän pesuhuoneessa maisemat ovat lähinnä naapurin olohuone. (Tosin on meillä verhot, mut jos ei olis.) Miten iloiseksi ihminen tuleekaan, kun foreca lupaa -20 astetta! Tosin Poudan Pekkahan oli mennyt lupaamaan ensi viikolle nollakelejä, että nyt luottaisin mieluummin Pekkaan kuin forecaan! (Oon aina ollu sitä mieltä, että pakkanen on vain pukeutumiskysymys, mutta siinä vaiheessa kun sisällekin pitää pukeutua toppatakkiin, niin alkaa miettiä jo sanojensa takaisinvetoa.)

Huomenna on perjantai. En tiedä viikonlopusta vielä, sillä odottelen edelleen tietoa siitä, meneekö Tommin loma-anomus läpi vai ei. Jos ei mene, niin viikonlopun ohjelmassa on jotain niinkin päheetä kuin autokuvaukset kotikylällä. Muussa tapauksessa - ylläri - vois lämmitellä uunia täällä Kajaanissa. Tai katsoa kun Tommi lämmittää. Ajattelin nimittäin pitää pienen halonkantoloman. (Minullahan on nyt tää sotavammakin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!