27. helmikuuta 2011

Kesä tuli

Ulkona alkaa olla nyt sen verran lämmintä, että vois olla aiheellista kaivaa ne bikinit sieltä kaapin perältä ja suunnata lähimmälle biitsille.


Minä ainaki oon niin fiiliksissä näistä nollakeleistä ja siitä, että sisällä alkaa vakiolämpö olla lähempänä sitä kahtakymmentä kuin kymmentä astetta. Innostuttiin lämmittää tuota uunia jo totuttuun malliin ja hups, eilen täällä oli +26 astetta ja tosi let's go meininki!


Viikonlopu ohjelma on ollut pitkälti löhöstelyä. Perjantaina poikettiin yksillä minttukaakaoilla ja lauanataina laitettin porukalla ruokaa. (Tai minä laitoin ja porukka söi.) Katottiin illalla leffa kera sipsien. (Moi hiilarit.) Tänään pesin pyykkiä ja laitoin yhden yksinäisen valkoraidallisen sukan punaisten pyykkien sekaan, mutta pettymyksekseni se oli edelleen valkoinen koneesta ulos tullessaan. Iltapäivällä käytiin katsomassa vielä teatteria.

Ja jottei ihan löhöilyksi ois menny, niin löysin uudestaan ITG:n ja joo, vois tässä tanssata pari kappaleet vielä illan päälle...

4 kommenttia:

 1. heeeei, mitä tykkäsit esityksestä?
  ja näänkö oikeen, onko sulla punasta tukassa?

  ja vielä edelliseen postaukseen kommentoidakseni, kasvissosekeitto on jotain niin parasta. sitä voi syödä niiiiiiiin paljon. :))))

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin kyllä! Ihania kohtauksia ja oivalluksia.. Välillä sai kyllä nauraa ihan kunnolla ja sillon esitys ei voi olla huono! Aihe kokonaisuudessaan on hyvä ja ajankohtainen! Ja joo, siis noi raidat on lisäkkeitä, kun tähän päähän on niin vaikea saada mitään väriä pysymään. Ihan kätevät! :) Huomenna vois taas keitellä kasvissosekeitot, ku tuli syötyä tänään viimeset edellisestä satsista. :D

  VastaaPoista
 3. hyvä että tykkäsi!t! :) aaa lisäkkeet, tekisi itekki mieli kokeilla semmosia :)

  VastaaPoista
 4. Joo noi on ihan kätevät, klipsillä siis kiinnitetään, niin kestävät hyvin kun voi ottaa hiustenpesun ajaksi tosiaan pois. Muistaakseni maksoivat 8 egee kappale (aito hius siis) ja jostain netistä tilattiin (voin tarkistaa kyllä paikan jos kiinnostaa) kaverin kanssa. Postareita oli varmaan 6 euroo, mut jos useempi tilaaja niin eihän tuosta paljoo tuu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!