15. helmikuuta 2011

Perusdramatiikat + extra!

En melkein jaksa oottaa, että nää pakkaset hellittää. Onhan se mukavan raitis toi +12 mitä tuolla keittiössä on, mutta silti jotenkin toivois sinne ees sen 15 astetta. (Hyvä puoli on se, että ei mee energiaa jääkaapin jäähdyttämiseen, kun esim. maidot voi säilyttää pöydällä.) Onneks sentään muualla talossa oon saanu lämmöt nousee jo 17 asteeseen ja koneen hiirikään ei oo enää jääkylmä palikka. (Tai sitten oon vaan dataillu niin ahkerasti, että se on lämmenny minun kosketuksen vaikutuksesta.) Se huono puoli tässä kylmyydessä kans on, että en oo oikeen päässyt käyttää Batmania ulkona. Ei siis siksi, että ulkona ois liian kylmä vaan siksi, että pitää käyttää kaikki liikenevä aika talon lämmitykseen. En meinaa malttaa odottaa sitä hepulia (Siis Batmanille, ei minulle), joka on tulossa ehkä mahdollisesti jo ensi yönä. Hyvästi yöunet!


Ylläri, minulla ei ole edelleenkään kauheaa innostusta lähteä ottamaan kivoja pakkaskuvia ulos, kun sisälläkin siihen on lähes tulkoon mahdollisuus... No ei, en uskalla edes sanoa, että onneks putket on pysyny sulina (Tässä kohtaa tuli mieleen, että kylpyhuone voi olla vaaravyöhykkeellä ja kävin tarkistamassa sen tilanteen ja laittamassa saunan päälle ihan kaiken varalta.), mutta koska nyt kuitenkin mainitsin sen, niin saan koputella puuta koko illan.


Jottei koko postaus menisi tuosta säästä vinkumiseksi, niin kerron, että täällä kuuluu joku niin outo ääni välillä. Eilen se alkoi kuulua, kun olin menossa nukkumaan. En pystynyt paikallistamaan äänenlähdettä edes sen vertaa, että kuuluiko se tästä talosta vai jostain muualta. No. Pompin vielä sängystä ylös ja kipittelin pihalle. Edelleenkin koin olevani keskellä suurta mysteeriä ja eipä auttanut kuin hipsiä tuohon kadulle. Yöpuvussa. -30 asteen pakkasessa. (Okei, pakkanen tuli siis taas kuvioihin.) Sain selville sen verran, että nähtävästi ääni tuli kuitenkin jostain muualta, kuin meidän talosta. Epäilen vahvasti läheistä tehdasta, vaikkakin tuntui siltä, että se olisi peräisin paljon lähempää. No, pistin metelin pakkasen piikkiin, ja elän nyt siinä uskossa, että kuulas keli tekee äänistä superkantavia.

Viime päivien dramaattiset tapahtumat ei nyt erityisesti helpota tätä jo valmiiksi dramaattista elämää. Nukuin viime yön tosi huonosti, näin levottomia unia ja heräilin vähän väliä. Ehkä pitäisi alkaa etsiä vähemmän stressaavaa elämää.


Piristäkää minua ja kertokaa mitä hyvää teille kuuluu? ♥

3 kommenttia:

 1. sairastamista ainakin tänne päin.. Olin koko viimeviikon ja vielä jatkuu -.- en tykkää, kun ei ulos kärsi mennä, ettei pahennu tauti! Tommonen pakkanen tosiaan saa toivomaan, että ois kesä!


  http://heidi-theycallmesuperman.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. tänne kuuluu stressiä! Ja paljon!
  7 viikko, huomenna abi-ilta klo 21 asti, torstaina tanssit ja viikonlopuksi wanhojen jatkot. Luulisi että seuraava viikko helpottaisi, mut ei. Ensi-ilta viikko ja reenit on vissiin joka päivä. Joo että kiire täälläkin :/

  VastaaPoista
 3. Äh, en siis oo ainoa, jolla ei nyt mee ihan täydellisesti..

  Heidi: No voihan, koeta parantua! Onneks ei kyllä oot mitenkään erityisen miellyttävät ulkoiluilmat, niin et kauheesti missaa mitään...

  Jospu: Ääh mut noihan on kivoja stressin aiheita! Tai no, voiko stressi olla kivaa, mutta siis you know.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!