3. heinäkuuta 2013

Ainolasessionit

Sain taas pienen palan inspiraatiota takaisin, kun sain Ouluun hetkeksi saapuneen Pasin houkuteltua (tai no, eipä tuossa paljoa vaadittu) taas kuvausreissulle ja lopultakin sinne Ainolaan, mistä olen haaveillut jo puoli vuotta. Itse kykin pusikossa heinien keskellä, kun taas Pasia kuumotteli yksi hylätty, vanha varastorakennus (?). No, kompromissina kuvailtiin tietysti molempia, tällä erää jaksoin käydä läpi vain nuo minun heinikkokuvat ja loput urban exploration -setit ajattelin heitellä tänne huomenna. Koska kello on nyt niin paljon, että menisi koko yö käydä kaikki kuvat läpi ja onnistuin jo tuhoamaan tässä väsyksissäni yhden hyvän kuvan.

Perusheinien lisäksi kuvailin myös vähän vesikuvia, vaihteluksi.2 kommenttia:

 1. Moi, tosi hienoja kuvia! Mikä kamera sulla on tällä hetkellä käytössä ja mitä objektiivia käytit noissa kuvissa? Sun blogi on tosi ihana ja täynnä onnistuneita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, minulla on tuo ikivanha 450D, koska en oo saanu päivitettyä runkoa, vaikka ollu suunnitelmissa jo jonkun aikaa. Nämä kuvat oon tainnu ottaa kaikki Canonin 15-85mm f/3.5-5.6 -objektiivilla paitsi nuo "makrot" Canonin 70-300mm f/4-5.6 -linssillä.

   Kiitos kommentista, mukava kuulla että tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!