28. heinäkuuta 2013

Game over

Oon tässä taas harrastanu urbaania löytyretkeilyä, tosin vähän pienemmässä mittakaavassa. Pysähdyin eräällä autoreissulla yhden vanhan kyläkaupan pihaan. Olin katsellut tuota kyseistä putiikkia jo monen monta kertaa, mutta suoralla on niin helppo hujauttaa ohi ihan huomaamattaan.



Kaupan näyteikkunassa oli ruttuinen printti, joka huomautti kameravalvonnasta. Tosin tuon ilmoituksen paikkansapitävyys hiukan epäilytti, kun katselin kyseistä rakennusta. Mutta koska olin ajanut autolla pihaan ja menettänyt anonymiteettini, niin otin homman varman päälle, enkä tutkinut paikkaa tarkemmin. Vaikka mitään tuhoaikeita ei olekaan, niin kyllähän ne kamerat kuumottaisi. Täytyy ensi kerralla olla reippaampi ja kävellä loppumatka.

Toinen viime aikojen talo on sekin jo pitkään kytätty kohde. Ei vain ole saanut aikaiseksi. Viikko sitten kävin talon lähellä ja ovi oli sepposen selällään, kun yleensä se on ollut kiinni. Viivyttelin liian pitkään. Joku oli käynyt naulaamassa oviaukkoihin vanerit ja laittanut rautaportin kettingillä ja munalukolla kiinni. Liekö talolla sittenkin joku, joka siitä välittää... Ei kyllä uskoisi, kun katsoo rapistuvaa rakennusta ulkoapäin.




Rikotun ikkunan alla, lasinsirujen keskellä oli hajotettu spiritismipelilauta. Game over.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!