9. heinäkuuta 2013

Bubbles

Onneksi tää blogirintama on kesällä hiljainen monien muittenkin kuin minun osalta. Voin huoletta rentoilla asian suhteen.Vaikka perimmiltään en voi syyttää itse kesää vaan töitä. Tarvitsisin lisää tunteja vuorokauteen, koska en yksinkertaisesti ehdi ja jaksa enää keskittyä blogiin. Oon yrittäny nähä kavereita, mutta sekin osasto on ollut harmittavan laiminlyöty viime aikoina.

Eilen kuitenkin sain aikaiseksi sen verran, että kävin ostamassa saippuakuplavälineet kunnon 24-vuotiaan tapaan. Tosiasiassa lähdin ostamaan tennareita, mutta matkassa ollut Pasi pakotti minut ostamaan Hello Kitty -saippuakuplaputelin sanomalla "hei osta tämä". Ostin sitten ja mentiin torinrantaan puhaltemaan kuplia niin innoissamme (tai innoissani), että unohdin ostamani ripsivärit kauppaan kassalle ja jouduin vielä illalla polkemaan kaupungin halki takaisin Raksilaan hakemaan ne. Miksi kasvaa aikuiseksi, kun voi olla ikuisesti lapsi.
P.s. Ostin lopultakin uuden puhelimen, metsästettiin sitä ympäri Oulua yksi päivä. Ei löytynyt. Pari päivää siitä bongasin netistä, että Verkkokauppaan oli tullut muutama yksilö ja ajoin sinne saman tien. Joten Instagram @suvipy päivittyy tällä hetkellä melko tiuhaan tahtiin. Hehe.

4 kommenttia:

 1. Minkälaisen puhelimen ostit?

  Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen minkä kaikki muutkin tässä kaupungissa eli Samsung Galaxy S2 Plussan. Ajattelin tehdä jotain postausta aiheesta, jos keksin jotain kirjoitettavaa. ;)

   Poista
 2. Itselläni Samsung Wave ja alkaa kovasti temppuilemaan. Eli puhelimen hankinta edessä.... Paljon olen kuullut hyvää tuosta S2. Kerroppas sitten tänne mietteitä onko hyvä.

  Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy ehottomasti laittaa jotain arvioo kun tulee käyttökokemusta lisää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!