3. elokuuta 2013

Hankintoja, tärkeitä

Blogihiljaisuuden seurauksena (ja Ninnun kevyen painostuksen alaisena) tyhjensin kameran muistikortin, koska muistelin, että olin kuvannut sinne taannoin jotain julkaistavaksi. No, myönnän, että petyin hieman itsekin, mutta koska makaan tappoflunssassa kotona, ei parempaakaan materiaalia ole tällä kertaa tarjolla. (Minulla on kyllä parikin ideaa päässä, mutta aivot on tällä hetkellä offline-tilassa.)

Tässä siis esittelyssä minun Kärkkäisen tärkeimmät ostokset taannoiselta kovan onnen reissulta. Kyllä kannatti taas näitten vuoksi saada ne ylimääräiset sydämentykytykset.


Kello. Koska vanhasta on paristot loppu. Tosi asiassa ostin tuon vain värin takia ja koska se on niin söpö. Arvoin kylläkin pinkin (jonka joudun ehkä vielä hakemaan kotiin, jos saan oikeasti käytettyä tuota kelloa) ja turkoosin välillä, mutta päädyin turkoosiin, koska olin jo hamstrannut ostoskoriin pinkin jatkojohdon.


Ehkä maailman söpöin jatkojohto. (Moneskohan "söpö" tässä postauksessa...) Ja mikä parasta, sitä ei edes halua piilotella, vaan annan sen mielelläni olla tuossa olohuoneen lattialla. Ja nyt lopultakin minulla on jatkojohto, jotta saan olohuoneen nurkkaan jalkalampun. Tosin se jalkalamppu on vielä vähän hakusessa, täytyy varmaan lähteä Ikeaan...

Ja sitten bonushankintana jälkiruoka Limingantullin Prismasta.


Luulin ostavani hedelmän, mutta ilmeisesti ostin jonkinlaisen kurkun tahi melonin tms. Hyllyssä oli lappu "kiwano" ja googletin sitten, että tämä "kivakurkuksikin" kutsuttu möhkäle on hyvää syötävänä ihan sellaisenaan, mutta voin kertoa, että ei ole. (Jos hyllssä ois lukenu se kivakurkku, niin tuskin olisin tätä ostanut.) Ei maistunut muulta kuin siemeniltä. Vähän niiku ois syöny pahaa kurkkua, joka on täynnä vesimelonin siemeniä. Hyvin käytetyt kolme euroa.

Jos joku tietää, miten tuosta hedelmästä (?) saa jotain syötävää, niin otan informaatiota vastaan. En kyllä takaa, että ottaisin sitä riskiä, että maksaisin toiset kolme euroa ihan vain todetakseni, että ei maistu vieläkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!