31. lokakuuta 2013

Muutama kuva + poikaystäväpalkintoextra for better life

Koska oon joskus menny luokittelemaan tämän valokuvausblogiksi, niin ajattelin että ois hyvä julkaista välillä myös oikealla kameralla otettuja taiteellisia kuvia. Tasapainotan tätä postausta kuitenkin täysin junteilla jutuilla, niin ei mee liian korkeelentoseksi. 

Otin tänään aamupäivälenkille nyt sitten kameran mukaan, vaikka olinkin kaksin Batmanin kanssa. Vaikka Batman on oikeesti ihan tosi hyvin koulutettu, niin välillä sillä menee yli ja se poukkoilee puolelta toiselle. Yleensä näitä kohtauksia tulee luonnollisesti sillon, kun yritän ottaa hienoa valokuvaa. Niin että jos joku minun kuvista on huono, niin vika ei välttämättä oo yksin minussa. 

Koska en oo pitkään aikaan ehtinyt töiltä kirjotella, niin laitan kuulumiset nyt tähän samaan postaukseen. Eilen leikin kunnon naista ja valitin töistä tullessani, kun ei ollu ruoka valmiina ja tiskit tiskattuna. Pienen draamaamisen jälkeen sain varta vasten minulle paistetun munakkaan sohvalle samalla kun itse selasin läpi facebookin feediä. Sitten muistin, että olin just aamulla saanu aamupalan sänkyyn ja tuli semisti huono omatunto. Ostin Viltsulle tänään sitten Paras Poikaystävä -palkinnon. Ennen sen paljastamista Ville kysy että mistä ostin ja kun paljastin, että Stockalta, niin Ville aatteli heti, että joku kiva partavesi. Mut tää oliki paljon parempaa.


Hello Kitty -joulukalenteri, kahdellakymmenelläviidellä luukulla!! Ja koska tässä luki for better life. Saletisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!