27. lokakuuta 2013

Sunnuntaiaamun Oulu

Aamu oli tosi sekava. Katsoin kelloa vähän väliä, mutta se näytti mitä sattuu. Kun lopulta sitten heräsin sen verran, että pystyin ymmärtämään edes jotain, niin tajusin, että puhelimen varsinainen kello näytti ihan eri aikaa kuin sovelluksen kello. Hetken aikaa tuijotin vuoroin puhelimen molempia kelloja ja vuoroin vanhaa kunnon herätyskelloa. Sitten välähti ja tarkistin asian vielä kalenterista. Talviaika. Miten ihmeessä se pääsikin tulemaan näin varkain.

Koska kello oli vasta puoli kymmenen, minulle jäi aikaa pitkälle lenkille. Sää näytti taas perinteisesti tosi ankeelta, mutta ulkona minua jo harmitti, etten ollut ottanut kameraa mukaan. Toisaalta parempi vaan, minulla on hartiat jo valmiiksi niin jumissa, että jos olisin kantanut puolitoista tuntia kameraa mukanani, minulta varmaan irtois pää. Otin sitten puhelinkuvia sarjatulella. Heh, laatu ei ehkä ole ihan täysin sama, kuin tuossa kamerassa, mutta mielestäni näissä oli niin kiva tunnelma, että malttanut jättää näitä pelkästään muistikortille. (Ja en kehannu julkasta kaikkia Instagramissakaan...)

Erityisesti tykkään ensimmäisestä. Oulun keskusta ja yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä sunnuntaiaamuna. Kovasti on vilkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!