21. lokakuuta 2013

Pikamoi

Äh, minua tympii kauheesti, kun en nyt yhtään ehi keskittymään blogiin! Olisi vaikka mitä ideoita, mutta ei oo aikaa ja jos on aikaa, niin ei oo valoa kuvata. Nytkin pitäisi itse asiassa olla aivan just matkalla töihin, mutta istun sohvalla kalsareissa ja hörpin teetä. Hyvä minä, näin sitä stressiä tapetaan. (Mm. tästä aiheesta ois sanottavaa, mutta kun ei ehi!)

Oon yrittäny hoitaa tätä selittämätöntä stressiäni myös pitkillä (ja hitailla) aamulenkeillä, toissapäivänä jopa raahasin kamerankin mukaan, mutta no, Batmanin kanssa kahdestaan ei ole mikään paras lähtökohta onnistuneille kuville. Toinen kun poukkoilee joka linnun ja lumihiutaleen perään. Mutta täytyy myöntää, että tuo lumen tulo tänne Ouluunkin on tuonut minuun ihan uudenlaista virkeyttä, kun koko ajan ei ole niin himskatin pimeetä! Ajattelin vielä hakea apteekista jotku täsmävitamiinit, niin eiköhän tää tästä. 

Vielä muutama työvuoro ja sitten pieni hengähdystauko. Torstaina (Joo, pitkäjänteisyys, onko se jotain syötävää?) saan sitä paitsi lopettaa tämän herkkulakkoni ja lupasin itselleni ravintolareissun ja ehkä jopa leffapopparit ja karkit...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!