31. joulukuuta 2013

2013 PARHAAT

Ajattelin näin pian päättyvän vuoden kunniaksi tehdä pienen listan parhaista asioista. Ostin pussin sipsejä ja tölkin santtua, niillä mennään, sillä minulla jää suuremmat juhlinnat väliin töiden vuoksi. Mukavat vuodenvaihteet kuitenkin kaikille!


VUODEN HANKINTA

Joitain kuukausia sitten arvoin partiokaupassa, että onko ok ostaa uudet kumpparit, jos omistaa jo suunnilleen neljät. Mitä pitemmälle tämä "talvi" on edennyt, sitä varmempi olen ollut. Tretornin kumisaappaat, vuoden ykköshankinta. (Hyvinä seuraajina tulivat jokaisen TSI-miehen ykköslaite, kuumaliimapistooli sekä kiireisiä aamuja huomattavasti rentouttava viiden metrin defa-kaapeli.)


VUODEN LAUKKU

Tää kategoria on mukana, koska jokainen tyyliblogi tarvii tämmösen... Ei vaan siksi, että vuoden hankinta on jo käytetty, niin tälle piti tehä oma. Ostin heräteostoksena Citymarketin alekorista mummolaukun. Tämä ei siis ollut kallis. Eikä tämä ollut mitään sellaista, jota olisin jo pitkään etsinyt. Meinasin jättää tämän ostamatta, mutta oikeesti tää on ainoa laukku, mitä oon ostopäivän jälkeen käyttänyt.VUODEN TURISTIKOHDE


Tähän kategoriaan olisi parikin ehdotusta, mutta kahden kärjessä roikkuvat vanhat kyläkaupat, joihin tälle vuodelle eksyin. Toinen oli jo museo ja jäikin sitten kakkoseksi tälle vielä toiminnassa olevalle ykköselle, eli Jalavan kaupalle Taivalkoskella. Aivan uskomaton paikka, uusi ja vanha tavara sekaisin sulassa sovussa.


VUODEN MIES

Selasin blogia taaksepäin. Viime vuodenvaihteessa, juuri kriittisellä puolen yön hetkellä tuntematon mies kävi ilmoittamassa minulle, yksinäiselle naiselle olevansa umpihomo ja häipyi. Tästä ei mennyt edes montaa päivää, kun olin näemmä saada eräältä herrasmieheltä kuonooni, koska en lämmennyt hänen iskuyrityksilleen. Onhan näitä riittänyt, mutta sitten tuli Ville, joten valitsen sen. Vai oisko tämä kuulunut sittenkin tuonne "vuoden hankinta" -osioon..?


VUODEN BATMANVUODEN TEINIPISSIS

Tää palkinto menee minulle, istuttiin Henun kanssa keväällä rotuaarilla, kun paikalle pölähti ehkä jotain parikymppisiä poikia, jotka sen kummemmin kyselemättä tuomitsivat meidät 15-vuotiaiksi teinipissiksiksi. Ihan hienoa, se normaali arvaus (19 vuotta) on tipahtanut tänä vuonna vielä neljällä vuodella.


VUODEN UNI

 

VUODEN LÖYTÖ


Pääsin käymään eräässä mielettömän hienossa vanhassa tehdasrakennuksessa, jossa kävin sitten vielä uudestaankin ja ensi kesänä varmaan taas, koska ei vaan malta pysyä poissa.


VUODEN KESÄLOMA

Minulla oli elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma. Hengasin melkein koko kaksiviikkoisen Kainuussa, koska en keksinyt mitään tekemistä Oulussa. En kyllä muista yhtään, mitä olisin tehnyt sitten Ristijärvelläkään, mutta siellä tekemättömyys on paljon hauskempaa!VUODEN LUONTOKUVAVUODEN VIDEO


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!