1. huhtikuuta 2014

Hammaskitinä

En jekuta teitä, koska minulla tulee jekuttamisesta niin huono omatunto. Tylsää, joo. Sitä paitsi minulla on nyt sen verran oikeita töitä, että olen niissä kiinni ja muun ajan nukun. Tai käyn hammaslääkärissä. Ilmottauduin reilu vuosi sitten hammaslääkärijonoon. Nyt viikonloppuna meni sitten hammas tosi kipeeksi ja eilen soittelin, että jokohan pääsisi vähitellen lääkärille. Kuulin sitten, että koneella ei näy, että edes olisin missään jonossa. Kiva. 

Sain kuitenkin kipuajan heti seuraavalle aamulle ja heräsin sitten tänään ajoissa ja ajoin lääkärille. Tuomio ei yllättänyt mitenkään, reikä hampaassa. No, lääkäri ja hoitaja totesivat, että parempi puuduttaa. Ja täällä sitä nyt mennään, puoli naamaa turtana ja kahelta pitäisi olla töissä. Innolla odotan, koska on varmaan niin hienoa kuolata huomaamattaan. Lisäksi kuulostan varmaan tällä artikuloinnillani lähinnä siltä, että olen teleportannut itseni töihin Apollon tanssilattialta.



Mutta sellaista jännää siis täällä! Toivottavasti teidän viikkonne ovat lähteneet käyntiin vähän pirteämmillä jutuilla! Loppuviikosta ajattelin palata jollain mukavammalla aiheella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!