7. huhtikuuta 2014

Viime päivinä

Viime aikoina olen viettänyt yöni kuuluen Hotchin profilointiryhmään ja näin ollen olen ratkonut rikoksia FBI:n riveissä. Se vaan oli todella rankkaa, joten olen toistaiseksi jättänyt Criminal Mindsit vähemmälle.

Tänään nauroin eräälle hauskalle muistolle. Täällä Oulussa on Nuottasaaren koulu. Kun muutin tänne, joku oli raaputtanut s-kirjaimen pois koulun nimikyltistä ja elin pitkään siinä luulossa, että kyseessä oli paikallisen historiallisen merkkihenkilön, kalastaja Nuotta-Aaren mukaan nimetty koulu. Muistaakseni googletinkin asian ja ihmettelin, kun kyseisestä herrasta ei herunut mitään tietoa. Tulipa tyhmä olo, kun kirjoitin tämän.

Olen ostanut mekon siltä varalta, että saan joskus kutsun hienoihin juhliin. Päädyttiin varamaan kesälomareissun hotelli Cascais'n sijaan Estorilista, kasinon vierestä. Pidin sitä ehkä pätevimpänä tekosyynä kyseiseen hankintaan. Alunperin lähdin ostamaan matkaopasta, koska luulin olevani rajoitetussa shoppailulakossa.


Tunsin eilen ensimmäistä kertaa lämpimän kesätuulen. Vaikka vielä on aivan liian aikaista puhua kesästä, ei se ole todellakaan kovin kaukana. Myöskin se kevään haju on alkanut vähitellen muuttua alkukesän tuoksuksi. Myöskin katujen puhdistus on alkanut!

Olen yrittänyt etsiä kadonnutta kuvausinpiraatiotani. Tosin melko heikolla menestyksellä. Fiilistelen kevättä, mutta kun kaivan kameran esille, kaikki hohto katoaa. Ehkä vielä on liian aikaista ikuistaa mitään. Toistaiseksi kevät toimii vain tunto- ja kuuloaistin varassa. 


Käytiin myös pienellä retkellä Kempeleessä. Retken ainoa suunniteltu aktiviteetti oli donitsit Arnoldsilla. Tosin käytiin ostamassa Prismasta multaa ja pölypusseja siinä ohikulkumatkalla. Mutta täytyipä taas todeta, että jos retken huippuhetki on donitsi, niin eipä ole yhtään huono retki kyseessä.

2 kommenttia:

  1. Koskaan ei ole liian aikaista puhua kesästä! Viimeeksi eilen olin tuntevinani ihanan, keskikesäisen järvimaiseman tuoksun ulkona seistessäni, ah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en vaan meinaa malttaa odottaa, jos aloitan haaveilun liian aikasin! :D Joo tiijätkö, se oli varmaan vähä sama tuoksu kun täällä, tosin tää oli ehkä merellisempi versio, sekin menettelee. Mutta järvimaisema sen olla pitää... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!