23. toukokuuta 2014

Iltaretki Nallikariin

Täälläpä olisi nyt nämä Nallikarin naparetkikuvat. Ajattelin etukäteen, että materiaali tulisi olemaan jotain etukäteisfiilistelyä Portugalin hiekkarannoille auringonlaskussa. Tai edes Suomen kesälle. Mutta tuuli oli tosiaan jäätävä, assistenttini ei arvostanut minun "käydään vielä tuolla" ja "otan kuvan vielä tuosta"-huudahduksia. Mies on kuitenkin sen verran hyvin koulutettu (lahjoin jälkeenpäin sillä kebabilla), että sain haluamani kuvat otettua.

P.s. Muillakin kun sukulaisilla on kommentointioikeus... Katsoin ihan mielissäni, että edelliseen postaukseen on tullut kommentteja. Niistä 33,3 prosenttia oli äidiltä ja loput 66,6 prosenttia Heliltä. (Siis sukulaisia ollenkaan väheksymättä, kiitos teille!)

3 kommenttia:

 1. Luen kyllä aina mutta laiska kommentoija olen :) Ihania kuvia jälleen kerran! Näyttää lämpimämmältä kuin varmaan oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin superlaiska kommentoimaan, vaikka luen kauheasti blogeja. Oon kyllä yrittänyt panostaa nyt viime aikoina, kun kommenteista tulee niin hyvälle tuulelle. No, onneksi tuolla on tilastot, jotka vihjailee, että aina täällä joku silloin tällöin käy. ;)

   Joo, täytyi vähän lisätä lämmintä värisävyä kuviin tuota kesäistä tunnelmaa tuomaan!

   Ja kiitos vielä kommentista! Täytyy tunnustaa, että seuraan teidän blogia pitkälti näiden kommenttien kautta. Klikkaan itseni kylään tuolta bloggerprofiilin kautta ja luen kerralla kaikki rästipostaukset useamman kuukauden ajalta! :)

   Poista
  2. Okei täytyy yrittää siis kommentoida useammin ;) Toki meidänkin postaustahti on aika hiljainen ollut viime aikoina että ei siellä paljoa lukemista ole..

   Poista

Kiitos kommentistasi!