19. huhtikuuta 2010

Kivat jutut


Löysin pihalta Batmanin talvella lumeen kadonneen laatan. Harmitti jo niin vietävästi, kun luulin, että en löytäisi tätä koskaan, kun ei sitä löytynyt siitä, mihin sen oletettiin kadonneen. Tällä kertaa laitan siihen niin vahvan renkaan, että sitä ei saa auki ikinä.


Tultiin toiseksi koulun opiskelijakunnan järjestämän ulkoilupäivän kisassa. Otettiin homma ihan läpällä, ei tehty kun pari suoritusta vaikka kuinka monesta, mutta se kannatti! Saatiin vaikka mitä kivaa sälää palkinnoksi!


Löysin hukuksissa olleen avainnipun, joten voin taas pyöräillä kouluun. Otti niin paljon päähän, kun keli oli mitä mainioin pyöräilyä ajatellen, mutta minä jouduin kävelemään!


Suloinen maatuska. Olisi pitänyt ostaa noita kokonainen armeija! Tuo kun ei veloittanut kun vaan 100 ruplaa, elikkäs pikaisella laskutoimituksella ja pyöristettynä 2,5 euroa.


Mummopinnejä. Edellinen satsi on hukkautunut niin hyvin, että jäljellä oli enää kaksi kappaletta. Onneks reissusta sai edullisesti. Ja nyt näitä riittää taas hetkeksi.


+Ekstra


Heli, joka halus kokeilla minun järkkäriä. "Vois sitten laittaa näitä kuvia sinun blogiin." Kauniisti ajateltu, välillä vähän muutakin matskua kuin kaikkee sälää. (Heli, luet kuitenkin, joten kiitti.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!