25. huhtikuuta 2010

Normisunnuntai

Kannatti vähän valittaa säästä. Minähän sanoin, että kun toivon oikein kovasti, niin lakkaa satamasta sitä räntää! Tänä aamuna herättiin ihanaan auringonpaisteeseen ja minun ensimmäinen ajatukseni oli luonnollisesti, että nyt on päästävä kevään ensimmäiselle piknikille. Kun oltiin todettu, ettei meiltä löydy yhtään retkievästä ja käyty sen seurauksena kaupassa oltiin valmiita. (Okei, Tommi yritti alkaa katsoa jotain leffaa, mutta kampesin se tuolista ylös yhtä nopeeta kun se oli siihen istunutkin.) Paikka oli sama kuin edelliselläkin kerralla.



Tällä kertaa pärjättiin ilman toppatakkia, vaikka tuuli olikin ihan järkyttävän kylmä. Oltiin siis joen rannassa, kun yritettiin bongata koirille sallittua uimapaikkaa kesää silmällä pitäen. Ei löydetty. Tai ainakaan sitä ei ole merkattu yhtään mitenkään... Olisin kuvannut kevättä enemmänkin, mutta se tuuli kohmetti sormet niin, että en meinannut saada keksiä ulos paketista. Meinasi siis mennä koko retki pilalle.



Jatkettiin päivää tämmösellä leppoisalla sunnuntaioleilulla. Tai siis no, minähän tein rapottia suomalaista matkailijoista Pietarissa ja Venäjällä ja kun minun pää alkoi lopulta antaa merkkejä leviämisestä, niin Tommi teki tortilloja. (Hei nyt ette arvaa, meillä on astianpesukone! Tosin se on mökkikone ja täällä vain talvihoidossa, joten ei passaa oppia liikaa sen tavoille. Joo, siis saatiin asennettua se vasta nyt, kun putkimies kävi kertomassa kuinka se tapahtuu. Ja se putkimies kävi koska meidän lämminvesivaraaja on sekä liian pieni että rikki ja tänne asennetaan uusi. Suunnittelin tänään myös eteiseen uutta sisustusta, mutta sekin taitaa olla jo ihan uus juttu... Ups.)


Oli meillä jälkiruokaakin, mutta en meinannu jaksaa syödä, koska söin neljä tortillaa. Tuli vähän huono olo...

Ai niin, vielä yks juttu! Ostettiin tänään ilmapalloja ja serpentiiniä. Alan olla jo varma siitä, että se vappu on todellakin tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!