19. kesäkuuta 2010

Tapahtui ehkä vuosia sitten

Aaargh, tässä on säälittävä, nopea pikapostaus, jottei tahti mene aivan noloksi. Oikeasti, en tiedä milloin pääsen taas koneelle uudestaan. Tunti tästä eteenpäin ja elämäni on täysin auki. Kiitos ihana ja rauhallinen kesäloma.

Oltiin siis alkukuusta (pari viikkoa sitten) maalaustalkoissa, josta pari ihan pikaista kuvaa (jotka eivät liity maalaamiseen mitenkään), jottei mene aivan säälittäväksi.




Maalaustalkoiden jälkeen käytiin yksi pikainen yö kotona nukkumassa - tai siis minun kotonakotona. Nukutti tosi hyvin 90 senttiä leveässä sängyssä Tommin ja Batmanin kanssa... Ei ihme, jos vähän väsyttää! Tässä ei olla nyt nukuttu ehkä kahteen viikkoon riittävästi siihen nähden, miten fyysistä elämää kesälomalla vietetään. Viime yöksi tulin kotiin, jotta saisin nukuttua paremmin. Ah mutta, Batmanilta löytyi illalla punkki, jota irrotteassa meni sitten oma aikansa.

Leiriltä on muistoina noin 500 kuvaa, joten voisin tehdä hässäkästä ihan oman postauksen kun ehdin. (Todellisuudessa leirillä on juuri nyt menossa päätösesitys, mutta skippasin sen hautajaisten vuoksi. Tulin just kotiin muistotilaisuudesta. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt katsoa leirikuvia edes läpi, ja pian täytyykin jo kiitää hyvästelemään leiriporukat ennen seuraavaa päämäärää.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!