22. helmikuuta 2011

Illan drinkkivinkki

Pitäis osata urheilla suu kiinni. Alkaa nimittäin tuntua vähitellen kurkussa tää kylmyys, kun ei ehi hengittelee nenän kautta siinä vaiheessa kun pitäs ehtiä kävellä kahenkymmenen minuutin matka varttiin. Ja oikeestaan sama se sille ajalle, kun muutenkin oon semmonen hiihtelijä, että kaverit huutaa hidastamaan - oli kiire tai ei. Mut joka tapauksessa kurkun lisäksi tänään särki myös päätä ja väsytti sen verran paljon, että join kaksi isoa kuppia kahvia, vaikka usein menee päiviä ilman kupillistakaan. No, joka tapauksessa yksikin kuppi tais olla liikaa, koska minulla oli Ruotsinlaiva myrskyssä -fiilis koko päivän. (Tai sitten se saattoi johtua myös siitä, että en tänään ostanut välipalasuklaata ja se pääsi laskee verensokerit liian alas.) Välillä jo piti pysähtyä paikoilleen ja hengitellä ihan rauhassa, että se keikkuminen päässä loppuis...

Illan drinkkivinkki: Kuumaa vettä, lusikallinen hunajaa, pari sitruunasiivua. Sekoita. Nauti lämpimänä.

Oon yrittäny syödä normaalia enemmän hedelmiä, vaihtaa vehnäleivän ruisleipään ja juoda enemmän kuin kolme desiä nestettä päivässä. (Kaloreissa siis en pihistele, muutan vaan lähteitä...) Ja mitä terveellisemmin yritän elää, sitä turvonneempi olo minulla on. Jotenkin tämä ei nyt yhtään käy minun logiikkaan, mutta ilmeisesti minun pitää vaihtaa takas entiseen linjaan. (Hei onko joku kokeillu Activiaa, että auttaisko se oikeesti, jos turvottaa?)


Ääh, yks suosituimmista hauista (Jouduin varmistaa oikeinkirjoituksen Matilta, ku ei tuommosta sanaa voi olla. Ah, suomenkieli!<3) joilla tähän blogiin tullaan liittyy jollain tapaa flunssaan ja sen hoitoon, mut en kyllä yhtään että miks ihmiset kuvittelee minun olevan joku lääkäri. (Siis joo eihän niillä hauilla oo mitään tekemistä sen kanssa mitä oon kirjotellu..) Eli jos joku tietää nyt hyviä flunssantappovinkkejä tämän hunaja-sitruuna -drinkin lisäksi (jota testaan nyt ekaa kertaa, joten tehosta en osaa vielä sanoa), niin en pistäs yhtään pahaksi jos niitä heittelisitte. (Voisin sitten leikkiä valelääkäriä ja pitää blogivastaanottoa, kun sillä selkeesti on kysyntää...)


Ja tämän kuvan perusteella kuumetta luulis olevan aika tarkalleen +39,6 C. (Äidille tiedoksi, että ei minulla oo oikeesti mitään kuumetta, että ei tarvi huolestua.)

Koettakaahan te pysyä terveenä tai jos ootte jo kipeinä niin parantukaa pian!

7 kommenttia:

  1. Eiks activia oo vaan pelkkää sokerimömmöä, eli mä en kyllä sitä vetäis...
    Osta sinkki tabletteja, ne ainakan laittaa sen luistaa ;)

    Niin ja kuiduthan turvottaa myös tosi paljon, jätä neki pois, ni johan tulee AVOT!

    VastaaPoista
  2. Haha, joo jotenki ei oo kovin uskottava toi activia, mut noi kuulostaa lupaavalta noi sinkkitabletit... :D Mut WOOOT noi kuidut! Luulin, että ne on hyväksy ruoansulatukselle ja oon hyvillä mielin vetäny oikeen kuitupitoista näkkäriä! Enää ei voi kyllä luottaa mihinkään!!

    VastaaPoista
  3. Eihän ruis oikeesti tee hyvää, ne vaan repii sun suolta enemmän "auki".
    Oikeesti kokeileppa viljatonta ruokavalioo, huomaat eron, eikä turvota.

    ;)

    VastaaPoista
  4. Okei, nyt alko jo pelottaa! Kaikenlaista.. :D Mutta vois ainakin kokeilla vähentää reilusti ja testata, että paraneeko olo!

    VastaaPoista
  5. No ei sua nyt pelottaa tarvi alkaa! :D hölmö!

    Meijän kaveri on semmonen karppaaja, ja on aika viisaskin niis jutuis, ja oon vaan ite testannu ku mulla on suoli reistaillu välillä, ja vatsaa turvotti hirveesti. Kaikki oireet loppu ku lopetin viljan, ja vedin muutaman sinkki tabletin päivässä.

    Mut tää oli nyt vaan mun kokemus, ja voithan sä koklaa, siin menee hetken aikaa ku suoli tottuu, röyhtäilyt ja pireskelytkin loppuu ;)

    VastaaPoista
  6. Löysin tälläsen sivun jossa on ihan ruokaohjeita, käy kurkkaa :)

    http://karppaus.info/resepti/index.php

    Oon ite ainakin innoissani noist ohjeista!

    VastaaPoista
  7. Täytyypä tutustua tarkemmin! Söin eilen illalla iltapalaksi vaan hedelmiä, en siis leipää ollenkaan, ja aamulla oli paljon parempi olo kuin aiemmin! En tiedä onko tämä kuvittelua, mutta pääasia tosiaan, että en tuntenut olevani enää hylje. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!