15. tammikuuta 2014

Kerrospukeutumisen jalo taito

Heräsin vapaapäivään ja säikähdin, että ulkona on lauhtunut ja aurinko on pilvessä. Onneksi huoli osoittautui turhaksi, siellä se paistoi pimennysverhon takana ja kipakka pakkanen odotteli minua edelleen. En tiijä, onko näistä keleistä kukaan muu näin innoissaan... Oon tosiaan päivystäny revontulia turhaan (Saan varmaan kohta bannit tuonne revontuli-infoon...), mutta onneksi nyt lopultakin ehdin edes auringon aikaan pihalle. Yritin repiä Viltsun mukaan, mutta jännästi vaan sinne sänkyyn jäi, kolmen peiton alle murisemaan. (No toisaalta, mieluummin näin, en olisi jaksanut kuunnella sitä palelee-kitinää pihalla.)


Alan olla jo mestari tässä pukeutumisessa, ensimmäiseen puoleen tuntiin ei palellut ollenkaan. Paras ratkaisu oli korvata ohut puuvillasukka villasukalla ja pistää vielä tuplavillakerrokset. Se puuvillasukka kun kostuu, niin kylläpä alkaa vilu hiipiä varpaaseen. Vaan ei villasukan kanssa! Käytin myös tuplakaulahuiviratkaisua, yksi ohuempi huivi takin alle ja toinen, muhkeampi huivi vielä takin päälle. Ja sitten käsiin yhdistelmä räpikkäät ja lapaset. Mietin vielä, että pitempään koitokseen varustautuisin tuplakalsareilla ja pistäisin vielä yhden ohuen paidan johonkin väliin.

Että siinäpä olisi päivänasuvinkkiä kerrakseen...  Kovin mediaseksikästä. Taitaa tosiaan olla tämä valokuvaus enemmän minun heiniäni.


Valokuvauksesta puheenollen, ostin tänään jotain, mikä on ollut hankintalistalla jo pitkään. Jostain syystä olen ajatellut tämän olevan suurempikin investointi, mutta ihan hävetti huomata, että selvisin vajaalla parillakympillä... Mutta tästä (toivottavasti) huomenna lisää, meinaan raahata Pasin Ainolaan pienelle harjoituskuvausreissulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!