27. tammikuuta 2014

Lauma pegasoksia

Veikkaan, että tämän julkaisun jälkeen kukaan tuskin kaipailee asukuvia tähän blogiin. Ainakaan ennen kesää... Meillä on täällä pieni valo-ongelma, osittain vuodenajasta johtuen ja osittain minun saamattomuuttani. Ainoa pätevä valo olohuoneessa television lisäksi on nurkassa väliaikaissijoituksessa oleva Ikean jalkalamppu, joka on jo parhaat päivänsä nähnyt. Itse asiassa ihmettelen, että varjostin on enää edes käyttökelpoinen, sillä ostin tuon häkkyrän aikoinaa ensimmäiseen omaan asuntooni.

Mutta alunperin lähdin siis ottamaan asukuvia, koska panostin kerrankin. Lähdettiin vähän niin kuin treffeille ja laitoin uuden mekon päälle. Tein kevyestä mekosta talvisen version harmaalla neuletakilla. Tosin neuletakkikuvat ne vasta suttua olivat, joten skippasin ne ja säästin pelkät mekkokuvat. Tai kuvan.


Ja toiseen kuvaan sitte laitoin puoliksi alivalottuneen, taiteellisen naamani, koska pystykuva ei mielestäni toimi. Heh. Ja pystykuva oli pakollinen, koska minulla oli noin puolen metrin tila lampun ja sohvan välissä, johon minun piti ahtautua. Ja olin liian kiireinen, jotta olisin jaksanut alkaa värkätä itselleni studiota. Aletaan nimittäin katsoa kohta leffaa. (Amelie, Ville valitsi..)

Minulla on itse asiassa vähän hassu kausi menossa, en edes muista, milloin olisin käyttänyt farkkuja. Oon viipottanut mekoissa ja hameissa varmaan viikon. Rasti seinään! Totesin, että kahdet sukkikset ovat paljon lämpimämmät kuin yhdet farkut ja tätä tietoa olen nyt sitten käyttänyt hyväkseni.


Koru ei itse asiassa ollut kaulassa, vaan testasin tätä uutta ostosta kun tultiin kotiin. Pyörähdin H&M:lla hakemassa salipaidan (Koska meinataan taas aloittaa tiukka salitreeni Rezan kanssa...) ja samalla sitten ostin vahingossa alennushyllystä heppakaulakorun. En olisi ostanu, mutta kun Ville sano, että saan ostaa, niin silloin on jo tosi edullista. Ostin myös hiuskukkia eurolla sekä vyön, mutta se ei kyllä ollut alennuksessa, ihan muuten vaan edullinen. Sain sitten ostaa senkin. Mitä tykkäätte pegasoksista?


Pitää laittaa loppuun vielä kämänen puhelinkuva minun lohiburgerista ja Villen possuburgerista, jonka tosin sumensin. Ouluun on avattu hiljattain uusi paikka, café Rooster, josta saa myös burgereita. Käytiin testaamassa ja hyvää oli. Lisäarvoa tuo ehdottomasti se, että aterioissa suositaan lähi- ja luomuruokaa sekä itsetehtyä. Burgerin ruisleipäkin oli kuulema omasta juuresta leivottu!

Viimeksi ahnehdin ja otin ison palan makeaa valkosuklaakakkua. En olisi millään jaksanut syödä sitä kokonaan, mutta en raaskinut jättää yhtään vaan vedin kakkuöverit ja tulin tosi huonovointiseksi. Well done. Tällä kertaa jäi onneksi hyvä mieli ja suunniteltiin jo uutta burgerireissua...

2 kommenttia:

  1. Hahaa, pegasoksista on kai pakko tykätä kun samainen koru löytyy itseltäkin. Mie tosin ostin sen jo kesällä alkuperäishinnalla - oli viimeinen kappale niin ei voinut harkita ja odottaa aleen asti! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, meillä on kyllä sitten sama maku ja onhan tuo on kyllä superhieno koru! Tuosta saa tylsempäänkin asuun mukavaa lisäpiristettä. Ja hepathan on aina söpöjä, extraa vaan jos niillä on siivet tai sarvi otsassa.. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!