13. helmikuuta 2014

Kihara-arvostelu

Testasin tänään tuon pari päivää sitten hankkimani Remington Silk Waving Wandin eli siis suomeksi  sanottuna ellipsin muotoisen kiharrinpuikon. Minullahan on ollut tosiaan se saman merkin Pearl Wand, joka onkin ainoa kiharrin, mikä näihin hiuksiin on tehonnut. Olin haaveillut salaa siitä tasapaksusta vastaavasta kihartimesta, jotta saisin vähän isommat kiharat. Maltoin kuitenkin mieleni ja ihan hyvä niin, sillä nyt ostin tuon ellipsin suhteellisen hyvällä omalla tunnolla. (Sitä paitsi vanhasta Pearl Wandista tuli kyselyä saman tien, ja se saa varmasti rakastavan uuden kodin...)


Yhden kokeilun perusteella ei vielä voi kovin vakuuttavaa arviota antaa, mutta ainakin minun hiuksilleni (ja makuuni) tämä taitaa sopia sitä kapeampaa puikkoa paremmin. Tykkään, kun latvat eivät mene niin pienelle kikkuralle, vaikka ne pyörittäisi puikon ympärille loppuun saakka. Ainakin näin pitkissä hiuksissa latvat alkavat herkästi sojottaa joka suuntaan, kun varon tekemästä liian tiukkaa kiharaa, mutta tällä uudella puikolla tätä ongelmaa ei tunnu olevan. Puudeliefektikin on astetta pienempi.

Varsinaisestihan tämän puikon salaisuus on tosiaan se ellipsin muoto, minkä pitäisi vaikuttaa kiharan laskeutumiseen. En nyt äkkiseltään osaa sanoa tuohon oikein mitään, sillä tuo tasapaksu kiharrinosa tekee muutenkin niin erilaista jälkeä. Mutta kestävyys on ehkä entistäkin parempi. Kävin nimittäin ulkoilemassa, ja kiharat ovat edelleen yhtä siistissä kunnossa, kuin ennen lenkkiäkin.


Ensimmäisen testikerran perusteella voin sanoa, että ei harmita, että vaihdoin Pearl Wandini tähän, vaikka tavallaan tämä olikin vähän turha hankinta siinä mielessä, että olisin pärjännyt vanhallakin vallan mainiosti. Mutta kai sitä toisinaan saa panostaa arjen pieneen luksukseen. Ja sitä paitsi, säästän nykyään pitkän pennin siinä, kun en värjää näitä hiuksiani. Joten ne rahat on varmaan ihan sallittua sijoittaa tällaiseen, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!