11. helmikuuta 2014

Uusi suosikkikampaus ja pakkomiellehankinta

Minulla on yleensä päässä se iänikuinen nuttura, mutta ostin tässä taannoin H&M:n alesta pari hiuskukkaa ja aloin rakentaa kampausta niiden pohjalta. Tämä nousikin äkkiä uudeksi suosikiksi, etenkin kun Glitterin myyjä intoutui tätä kehumaan!

Oikeastaan tämä näyttää pikaisesti katsottuna perusletiltä, ehkä päivän kärsineeltä. Mutta itse asiassa tuo hapsotus on täysin suunniteltua. Nypin sormin ja piikkikammalla tuolta letistä nuita suortuvia ja suihkuttelin sitten reippaasti lakkaa, jotta tuo ei purkaudu tuon enempää. Toinen "juttu" tässä kampauksessa on takaraivon vino ranskanletti, jonka aloitan oikean korvan yläpuolelta. Lopuksi sitten vielä laitan hiuskukat pitämään vasemman puolen hiukset ylhäällä, etteivät ne valahda korvan päälle roikkumaan. Todella simppeli!

Hiusjuttuihin liittyen on vielä pakko tunnustaa, että sorruin. Olen mainoksen uhri. Saara kehui jokin aika sitten erään kihartimen, ja minä kehitin pakkomieleen. Kyseinen laite on nyt Stockan kanta-asiakkaille 39,90 euroa, joten minä kävin sen sieltä ohikulkumatkalla mukaani hakemassa.  Enhän minä tätä olisi välttämättä tarvinnut, mutta ajattelin testata kuitenkin. Tein itselleni ehdot, että vanha Pearl Wand pitää myydä, ellei tämä nyt satu floppaamaan. Kahta lähes samanlaista kiharrinta en tosiaankaan tarvitse. 


Onko kiinnostusta saada tästä jotain arviota? Esim. suhteessa siihen hehkutettuun saman valmistajan Pearl Wandiin? Tai tutoriaalia tuosta letistä? Hihkaiskaa, niin täältä tulee!

2 kommenttia:

  1. Lettitutoriaali olisi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan, jos saisin vaikka ihan videon aikaseksi. Tuota on muuten vähän hankala selittää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!