15. helmikuuta 2014

Lettitutorial videolla, jaiks

Esittelin täällä uuden lempparilettini ja lupasin tehdä aiheesta tutoriaalin, mikäli sellaisesta ollaan kiinnostuneita. Ja oltiinhan siellä. Halusin kokeilla saada tämän videolle, koska kuvilla tätä olisi ollut niin vaikea kertoa. En sitten älynnyt ottaa sormusta sormesta ja se kilisee tuolla ärsyttävästi, mutta sentään muistin ottaa kaikki oheistarvikkeet tuohon hollille. Ja minulle niin ominaista videonaamanvääntelyä tuolla on yllättävän vähän!

Yritin editoita videosta lyhyen ja napakan, mutta en voinut lyhennellä kovinkaan kauheasti, jotta mitään olennaista ei olisi jäänyt pois. Toivottavasti ei käy pitkäveteiseksi.


 
Kaikki palaute on nyt erittäin tervetullutta, jaksoitteko katsoa vai olisiko vielä lyhennettävää? Tai saiko tuosta "opetuksesta" mitään selvää? Miten videot näin ylipäätään uppoavat eli olisiko näihin kiinnostusta myös jatkossa? Tosiaan vasta opettelen tätä puolta kamerasta, joten kehittymismahdollisuudet olisivat varmasti huimat.

EDIT: Apua, tuo videon kuva katoaa välillä! Yritän nyt keksiä syytä sille!

EDIT2: Kuvan katoamiseen näyttäisi auttavan, kun heikentää videon laatua ja nostaa sen taas paremmaksi. En tiedä, että onko vika nyt ihan vain täällä minun päässä vai missä, mutta jos siellä on tietoa, niin vinkatkaa! Ja ylipäätään, onko tiellä ongelmia asian suhteen?

4 kommenttia:

 1. Hyvin toimii video. Tosi sievä kampaus ja oot tosi söpö! ^^

  VastaaPoista
 2. Täälläkin toimii video! Pitääpä testata omaankin päähän, kun näyttää niin nätiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että toimii! Ehkä vika oli vaan täällä yhteyksissä! Testaa ja kerro ihmeessä, miten onnistui!

   Poista

Kiitos kommentistasi!