24. toukokuuta 2011

Batman shoppaa



Käytiin pikkukaverin kanssa shoppailee tiistaipäivän piristykseksi. Batman tykkäs erityisesti Musti & Mirrin karkkihyllystä eli ydinluuosastosta. Lisäksi tehtiin hyötyostos eli pelastusliivit, joita päädyttiin testaamaan heti kotimatkalla. Hyvin näytti kelpaavan, Batmanilla unohtuu kaikki ikävä, kun sille vaan antaa luvan uida. Ja pelastusliivit joudutaan ottaa käyttöön siksi, että pojalta katoaa korvat samalla sekunnilla, kun se veteen pääsee. Usein se sitten unohtaa rannan olemassaolon ja ui pelottavan kauas. Nyt erityisesti tämän AIHAn vuoksi pelkään, että se saattaakin yhtäkkiä väsähtää ja minä joudun uimaan pelastaa reppanaa. Ehkä tää helpottaa minun stressiä rannalla.



Minä taas shoppailin koruliikkeessä. Oon haaveillu tästä Kalevakorun Sydämestä jo pienen ikuisuuden ja kun nyt Tommi kysyi, että onko minulla toiveita synttärilahjaksi, niin arvoin hetken hotelliviikonlopun ja tämän välillä, mutta tähän päädyin. Mennään vaikka sitten telttailee, mut onpahan sormus. Tosin tämän hankkiminen ei ollut mikään yksinkertainen homma. Missään kajaanilaisessa Kalevalakoruja myyvässä liikkeessä ei ollut oikeaa kokoa, mutta onneks viimeisessä sanoivat, että laittavat heti tilauksen menee. Nopeaa toimintaa, lauantaina käytiin ja tiistaina sain omani! (Tosin ostin tämän nyt itse, koska Tommi ei tällä kertaa ollut mukana maksamassa, joten voin nyt sitten kuitenkin vaatia sen hotelliviikonlopun... Tai itse asiassa, tein pahan virheen, kun liityin rantapallon äkkilähtö -fanisivulle Facebookissa. Viikko Italiassa saman hintainen kuin hotelliviikonloppu Suomessa, onko nyt ihan oikein?)


Kengät ei oo uudet. Sen sijaan ne ovat muistutuksena, että myös uusia kenkiä saattaisi tarvita jossain vaiheessa elämää. Mutta nyt panostetaan kerrankin luksukseen! Täytyy tosin oikeesti lakata heiluttamasta tätä sormuskättä huvin vuoksi, ettei toi sydän jo kohta tipahda, mutta tuo kilinä on vaan niin suloinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!