4. toukokuuta 2011

Mitäs me turistit
 Kävin tänään koulun jälkeen ihan kameran kanssa kuvaamassa kaunista Kajaaninjokea. Turisti. Kalat ilmeisesti käyttää melko paljon tuota alkoholia, sen verran noita pulloja tuolta pohjasta löytyy. Ja jos kukaan tarvii pölykapseleita, polkupyöriä tai yhtä ostoskärryä, niin veikkaanpa, että kukaan omiaan kaipaa, jos tuolta hakee ne pois... Oli hauskaa seurata, kun kolme jotain about 14-vuotista teiniä ihastuttavaa tyttöstä keikkuivat kivillä hirveän kirkumisen kanssa, että ääh kengät menee pilalle ja ääh. Anteeks, mutta kuka pakotti menee sinne jokeen parhaat kengät jalassa?! Mut pahin repeäminen tuli siinä vaiheessa, kun ne bongas sieltä joen pohjalta jonku metallisen öljytynnyrin tms. ja alkoivat huutaa isoon ääneen, että pikkasenko on siistiä, ku täällä on joku sata vuotta vanha tervatynnyri iiiiiih. Hetken siitä "v***n siistiä" -huutoa kuunneltuani jouduin poistumaan, etten ois kuollu nauruun.

Suvi ja taustalla kaunis Kajaaninjoki ja keskellä virtaa kohoava linna

Se olikin toistaiseksi päivän hauskin kohta. Heräsin nimittäin aamulla siihen, että olin kuullut juuri epävarman huhun, että Tommi on kaatunut sodassa. Heräsin, kun olin sotilaita vastassa rautatieasemalla, ja kaikki muut tyypit tuli iloisesti junasta moikkaamaan minua, mutta Tommia ei näkyny missään. Sitä ennen olin itkenyt ehkä kolme päivää vakuutellen itselleni, että hei se on haloo pelkkä huhu, koska mitkään viranomaistahot eivät sitä ole vahvistaneet minulle. Että joo, mukavaa huomenta...


Mokasin tuossa aikoinani, ja ostin muovitaskullisen albumin. Avasin sen vasta eilen, nyt tarpeen tullen muovista todetakseni tämän typerän onnettomuuden. Tämänpäiväisen turistimatkan yhteydessä menin siis poikkeamaan Suomalaiseen kirjakauppaan ostamaan uutta albumia, ja ostin lisäksi sitten ihan vahingossa taas jotain turhaa lasitavaraa. Ilmeisesti tää mallaa jotain hajuvesipulloa, eh? Mut voinhan minä aatella tämän sijoituksena, eli myyn tämän pois kalliimmalla kuin mitä ostin. Ilmeisesti toimis oikeesti, ketään kiinnosta?

Ostin myös sipsejä illan jääkiekkoo varten, joten ylen ois nyt parempi toimia... Sitä ennen käyn kuitenkin heittää yhen lapsenhoitokeikan eli toisin sanoen meen leikkimään hippaa ja ihailee nykyajan leluja! Terveisin, Suvi kohta 22 v.

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihanan raikkaan näköinen kajaaninjoki...kyl ihmiset on tyhmiä...

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Luulis, että se on helpompi jättää se pyörä ojaan, kuin kipata sillan kaiteen yli alas... Mut onneks suurin osa romusta kerättiin nyt pois. On taas hetken aikaa vähän puhtaampi. :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!