21. heinäkuuta 2012

Hiushärpäke

Mahtava viime yö. En oo nukkunu juurikaan. Tulin töistä joskus puoli neljän aikoihin, jonka jälkeen hengailin hetken, että saan työkuviot pois päästä. Pyörin sängyssä päänsäryissäni jonkin aikaa, kunnes nukahdin. Loppuyö menikin sitten puhelimen piippausta kuunnellessa. En tietenkään hoksannu laittaa puhelinta äänettömälle, koska normaalisti saan kyllä nukkua rauhassa. Mut viime yönä ihmisillä oli normaalia enemmän asiaa. Ja Batmanilla. Lopulta nousin ylös kymmenen jälkeen ja lähdin lenkille, että saisin silmät auki. Pieni treeni ja kohta lähen työpaikalle juomaan kupin kahvia ja pyörähdän kaupassa. Laitan ruokaa ja meen taas illaksi työmaalle. Huh!


Kävin eilen Papun luona kyläilemässä ja sain tehtävänannon. Piti laittaa itsestäni kuva blogiin Papun hiuskoriste päässä ja blogata aiheesta. Oliko tää joku vinkki, että voisit päivitellä vähän useemmin? Vai ehkä Papun yritys saada hetki julkisuudessa? (Voin Papu kertoo, että jälkimmäisen toteuttamiseen on ehkä tehokkaampiakin kanavia...)

Joten olkoon tää postaus sitten omistettu sinulle, Papu!


Eilen oli kyllä mahtava päivä. Lämmin, taas pitkästä aikaa. (No tietenkin, olihan minulla työvuoro...) Mutta ehdin hengata hetken ajan ulkona siellä Papulla ja sitten vielä Batmanin kanssa. Ja kun menin töihin. Sillon oli vielä reippaasti yli kaksikymmentä astetta auringossa, niin enpä ois äkkiä kuvitellu, että yöllä kotiin palatessa meinaan paleltua neuletakissani. Keskellä kesää. Nyt on kurkku vähän kipeenä. Sanoisinko, että on taas semmonen olo, niiku ois ollu juhlimassa oikeinki kunnolla, vaikka oon ollu vaan töissä.


En ehkä jaksa nyt kiusata teitä sillä erillisellä lempikenkäpostauksella, niin liitän sen tähän loppuun. Löysin siis nuo Andiamon kengät 30 prosentin alennuksesta ja hintaa jäi mokkanahkakengille reilut viisikymppiä. Täydelliset. Harvoin mietin etukäteen kengistä, että en raaski käyttää näitä. Tiijän kuitenkin, että en malta näitä säästellä. En tiijä mikä näissä sitten eniten viehätti. Tai no, ekana bongasin kyllä nuo nauhat. Minullahan kun on muutamissa kengissä täällä jo vastaavat, tosin itse asennettuna. Näissäpä oli valmiina!

Ehkä näissä viehättää monipuolisuus. Menevät varmasti lähes joka tilanteeseen. Niin kauan kuin kestävät hajoamatta. Itken sitä päivää jo nyt...

5 kommenttia:

 1. Jos minun tarkennustaidot on hakusessa nii sulla on hakusessa se itse kohde mistä niitä kuvia ottaa. Mulle ei oikein selvinny että millainen se hiuskoriste nyt oikein olikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No myönnän kyllä, että tuolla 50mm putkella tämänkaltaisten kuvien ottaminen kiireessä on _hiukan_ haastavaa... Voit kokeilla ite.

   Poista
 2. Hahaa... nyt vasta tulin tarksitamaan, onko tehtäväksianto suoritettu:) Kiitos hetkestäni julkisuudessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä kun kiireellä yritin aiheesta kirjoittaa...

   Poista
  2. Mitään ei saa pitää itsestään selvyytenä:) Vaan hieno oli härpäke...

   Poista

Kiitos kommentistasi!