29. heinäkuuta 2012

Söpöysvaroitus!

Kuka arvas tämän postauksen sisällön jo otsikon perusteella?


Meille tuli kotiin uusi asukas. Junnu. Batman opettelee tulemaan toimeen pennun kanssa ja yrittää tulla toimeen sen ajatuksen kanssa, että koko huomio ei oo enää hänessä. Tai no, onhan täällä aiemmin jo ollu Junnun isä, meijän Terri, mutta se nyt on pärjänny melko vähällä huomiolla. Toisin kuin tää pikkukaveri.

Ollaan telmitty pihalla koko päivä. Ja kun Junnu on pitäny lepotaukoa, niin minä oon nauttinu harvinaisesta yhdistelmästä. Vapaapäivästä, auringosta ja siitä, että on paikka, jossa hengailla. Siis niin, että porukka ei tuu herättelemään luullen sammuneeksi, jos makaat naama kiinni nurmikon pinnassa.


Lisäksi oon syöny äitin tekemää herkkupitsaa ja käyny uittamassa isompia koiria. Ja syöny herkullista mustikkapiirakkaa, nam! Aivan täydellinen lomapäivä, voisin sanoa. Lisäksi en oo koskenu kenkiin koko päivänä. Oon tallustellu pihalla paljain varpain ja nauttinu siitä, että lopultakin voin kulkee ilman kenkiä. Jospa nuo jalkapohjatkin on nyt vähän kuoriutunu ja pehmenny.

Huomiseksi joudun menemään taas Kajaaniin tekemään pari työvuoroa, mutta sen jälkeen olisi kaksi vapaapäivää. Silloinkin suunnitelmissa olisi tulla tänne maalle. Jospa sitä sillon uskaltautuis jo uimaan. Tänään tyydyin vain kastelemaan varpaita, kylmää oli, hrr... (Sanoo hän, joka leuhki viime talvena aloittaneensa avantouintiharrastuksen.)


Jospa ehtisin sitten ensi viikolla toteuttaa myös pari kuvausideaa. On nimittäin jääny viime aikoina nuo hommat vähän vähemmälle.

Eipä minulla tällä kertaa tämän suurempia, vois olla jo aika mennä nukkumaan, ei nimittäin ollu viime yö mikään kaikkein voimauttavin. Toivottavasti yöllä ei tuu kauheita ukkoskuuroja, sillä vaikka tuo sateen ropina peltikattoon onkin välillä tosi tunnelmallista kuunneltavaa, niin kello neljän aikaan sen kuuntelu voi alkaa jo vähän ärsyttää...

Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. oi söpöjä ootte ;) ei se vesi nyt NIIN kylmää ole (mitä nyt niinku jääpala vettä..)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!