9. heinäkuuta 2012

Vapaapäivä

Tällee pitkästä aikaa vaihteeks tämmönen "ei minulla mitään asiaa mut pitää päästä huutelee" -postaus. (Ehkä saattaa olla tylsää tekemisen puutetta...) Vapaapäivä joo ja ulkona on tietenkin kurja ilma. Kävin kaupassa ja minun shoppailessani oli alkanu sataa kaatamalla ja joka paikka tulvi ja minulla oli tietenkin jalassa semmoset kengät, jotka ei pijä vettä yhtään. Kiva yhistelmä tälle kurkkukivulle, mutta onneks ikään kuin ennakoin ja ostin kaupasta suklaata lohdutukseksi. Samalla reissulla hain Batmanin kotiin.


Batman ei ehkä arvostanu tuota kotiinpaluuta yhtä paljon, kun vaihtoehtona olis ollu jatkaa uimista ja saunomista mökillä. Ois kyllä kelvannu minullekin, mutta a) työt ja b) mökin puute. Mökillä oli varmaan sata kertaa paremmat ruuatkin, mutta annoin sitten lohdutukseksi sille osan minun jauhelihakermakastikkeesta.

Kauppareissun ja Batmanin rapsuttelun lisäksi oon istunu koko päivän sohvalla tuijottaen vuoroin tietokoneen näyttöä ja vuoroin telkkaria. Nyt haastoin itseni ja teen molempia yhtä aikaa. Jees, onneks huomenna ois tiedossa semmonen kymmenen tunnin työpäivä, niin ei ainakaan kotona tartte mököttää...


Minulla on jo pitkään tehny mieli viinirypäleitä, mutta oon aina jättäny ostamatta, koska edellisellä kerralla ostin tosi pahoja yksilöitä. Nyt päätin kuitenkin herkutella vähän ja uskaltauduin ostaa laatikollisen. (Myydäänkö nykyisin ees mitään irtoterttuja?! Muistan, kun pienenä ostettiin aina semmosia eikä mittää laatikoita ollu olemassakaan...) Kurkkukipuisena sitä tekee aina mieli syyä jotain, että saa sen inhottavan maun pois suusta. No, ostin vahingossa samalta reissulta myös suklaata, mut perustelin sen olevan aivan ok, koska se oli tummaa. Ja tumma suklaa on terveellistä. Ja vaikka ei oiskaan, niin ihan sama, koska en tarvii mitään kesäkuntoo näillä keleillä.

Katoin kaupassa tänään bikineitä, mutta tajusin sitten, että en oo käyttäny vanhoja kertaakaan tälle kesälle, niin miks ihmeessä sitten ostaisin uusia.


Tuumailen tässä, että meniskö nukkumaan. Ei kyllä väsytä yhtään, että saan varmaan hetken pyöriä sängyssä. On nimittäin rytmit pikkusen sekasi. Jospa ne tämän viikon työvuoroilla korjautuis sen verran, että voin ne taas ensi viikolla sekottaa uudestaan. Eeh. Tai sitten yritän löytää FB:stä päivityksen, jota en oo vielä lukenu ja kommentoinu. Sekin varmaan viekin oman aikansa.

Hei onko kaikki muut jossain muualla kun tietokoneiden ääressä, kun kommenttilaatikossa on nykyään niin hiljasta? Onko jossain paremmat säät kun Kajaanissa ja aikaa voi viettää esim. puistossa piknikillä? Ilmottakaa, niin tuun sinne...

6 kommenttia:

 1. Täällä ollaan koneen äärellä myös Tampereella, koska vettähän tuolta taivaalta vaan tulee. Jotenkin synkistää tollanen harmaa sää :( Tulis helteet, ni pääsis rantsuun! Vaikken mä koskaan mitään bikinikuntoo ehtiny ees hankkiin, mut ei se haittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nämä nyt ihan niitä kelejä oo, mitä lööpit lupas kevättalvella. "Kuuma intiaanikesä tulossa!" :D

   Poista
 2. Ompa söpö kuva tuo viimeinen, ja hei jos kiinnostaa niin käy ettii mut fb:stä ja kutsu kaveriks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy käydä stalkkailee kun tässä sinne eksyn... ;)

   Poista
 3. Mökkeily koirien kanssa on kyllä ihanaa! Ja tosiaan siellä ruokakin on niin herkkua kun voi syödä ulkona ja grillailla kaikkea hyvää, nam :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on, ja valitettavasti en ite ollu siellä mökillä.. :( Mut joku toinen kerta sitten. Jännä muuten miten se perusruokakin maistuu ulkona nautittuna superhyvältä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!